Меню
Вашите продукти

Самозалепващи 3Д тапети

Този 3д тапет тухли в бяло е изключително стилен. Подходящ за различни помещения. Примерно трапезария като придаде стил и допълнителна светлина в помещението. Също така би било изключително подходящ за ресторанти, естествения елемент на бяла релефна тухла ще даде стил и уют на помещението. Също так..
2.69 лв 5.50 лв
Ако искате да добавите малко топлина и уют към дома си, нашите самозалепващи се тапети с уютен декор са идеалният избор. Този красив тапет се отличава с мек и привлекателен дизайн, който ще накара дома ви да се премени в удобно и приветливо убежище. 3d модела който напълно наподобява каменен зид в с..
2.80 лв 5.50 лв
Ако търсите да добавите малко характер и чар към дома си, нашите самозалепващи се тапети светла кирпичина ретро тухла са идеалният избор. Този красив тапет се отличава с невероятно красив и уникален тухлен дизайн със светъл и ефирен цвят, който ще придаде на вашето пространство уютна приятна визия. ..
2.90 лв 6.00 лв
Ако искате да добавите нотка индивидуалност към вашия дом, тогава самозалепващи тапети имитация на камък са идеалното решение за вас. Този самозалепващ тапет е лесен за инсталиране, което го прави перфектният избор за всеки, който иска да обнови жилищното си пространство бързо и лесно. Каменната изо..
2.85 лв 5.50 лв
Релефни тапети имитация на камък в бежово, този тапет ще превърне всяко помещение в което е поставен в нещо уникално. Такъв тип тапети са подходящи за бърз, красив, стилен и оригинален ремонт във всяка стая. Каменните тапети са стилни и подходящи за всякакви помещения без да се налага да плащате на ..
2.90 лв 6.00 лв
Самозалепващ тапет с невероятно реалистичен външен вид на мрамор, превърнете всяко пространство в красиво и стилно помещение. Качествен бюджетен вариант за освежаване или цялостна промяна на вашия дом, офис, ресторант и тн. Произведен от издръжлив материал който е безопасен, екологичен, нетоксичен и..
2.90 лв 6.00 лв
Този 3D тапет наподобяващ естествени камъни е подходящ, за всеки който иска да освежи и придаде характер на своя дом. С красивата си и релефна форма стила на помещението става уникален. Много подходящ за всекидневни с камини, за да допълни декорацията и стаята да получи завършен вид. Нашите тапети ..
2.90 лв 6.20 лв
Превърнете идеите си в реалност с помощта на нашия 3D тапет ламперия в бяло. Това е един невероятно красив и качествен дизайн подходящ за множество помещения, може да сте сигурни, че след поставянето на този самозалепващ тапет обстановката в стаята ще се промени коренно. 3D тапет ламперия в бял..
2.69 лв 6.00 лв
Търсите бърз и лесен, но същевременно стилен и качествен начин да обновите външния вид на вашето жилище? Нашият самозалепващ се тапет двуцветен камък в бежово е идеалният избор. Този красив тапет се отличава с класическа каменна шарка в два нюанса, която ще добави нотка елегантност към всяка стая въ..
2.80 лв 5.50 лв
Нашите 3D самозалепващи тапети ще преобразуват вашия дом коренно благодарение на своя уникален дизайн в комбинация с релефна 3D текстура. Преобразувайте вашия дом с помощта на нашите лесни за поставяне 3D самозалепващи тапети, който се предлагат на уникална цена. Самозалепващите тапети са един от на..
2.80 лв 6.00 лв
Тапет ретро тухла е много добро решение за подобрението на вашия интериор, този дизайн е изключително красив и грабващ окото. Можете да бъдете сигурни, че ще получите много комплименти от всеки който го види за пръв път. Този тапет не само изглежда реалистичен от страна на шарка и външен вид, но и с..
2.80 лв 6.00 лв
Ако търсите начин да добавите елегантност към дома си, нашите самозалепващи се тапети имитация на камък с класически орнаменти са идеалният избор. Този зашеметяващ тапет включва реалистичен каменен модел със уникални класически орнаменти, добавяйки дълбочина, текстура и характер на вашите стени. Тоз..
2.80 лв 5.50 лв
Релефни тапети имитиращи камък, винаги стилно решение за всяко помещение. Подходящи са за коридори, стълбища, всекидневни и всякакви обществени обекти като ресторанти, пицарии, заведение за бързо хранене и много други. Превърнете вашия дом в нещо специално с помощта на нашите 3D самозалепващи тапет..
2.90 лв 6.00 лв
Ако искате да добавите нотка елегантност към дома си, нашите релефни тапети с дизайн, имитиращ камък в бежаво, са идеалният избор. Този зашеметяващ тапет включва реалистичен каменен модел в нюанси на бежово, който със сигурност ще добави топлина и текстура към всяка стая във вашия дом.Нашите релефни..
2.90 лв 5.90 лв
Класическото дървено покритие с ламперия ще остане винаги на мода и предпочитано за много хора. Поставянето на реална ламперия е изключително скъпо и трудоемко. Това е труден процес отнемащ много време и пари. Вече можете да постигнете същия ефект лесно бързо и евтино с нашите 3D самозалепващи стике..
2.85 лв 6.00 лв
Този 3D тапет е подходящ за хора който желаят да направят своя дом изключително уникален и различен. Невероятния 3D Тапет фешън пано придава луксозно усещане на всяко помещение в което е инсталиран. Интересния му дизайн хваща окото на всеки веднага и предизвиква интерес и тема за разговор от всички,..
2.80 лв 6.00 лв
Нашите релефни тапети комбинация от антични дървесини са идеалният избор за тези, които искат да разчупят дизайна на дома си, както и да добавят малко характер към стените си. Тези зашеметяващи тапети са изработени от висококачествени материали и се отличават с уникалния си дизайн комбинация от анти..
2.80 лв 5.90 лв
Преобразете стените си с нашия самозалепващ тапет ламперия цвят бежов с шарка масив, който имитира външния вид на бежов дървен панел с шарка от масивно дърво. Този красив тапет ще добави топлина и характер към всяка стая във вашия дом с реалистичната си дървесна текстура и топъл бежов цвят.Нашите са..
2.85 лв 5.50 лв
Ако искате да добавите малко дълбочина и текстура към стените си, нашите 3D тапети с дизайн на камък и чвят слонова кост са идеалният избор. Този зашеметяващ тапет включва реалистичен каменен модел с красив дизайн и цвят слонова кост, който ще добави нотка елегантност към всяка стая във вашия дом. М..
2.90 лв 5.95 лв
Самозалепващи тапети в розово Самозалепващи тапети в розово
Hot -50 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Има ли нещо по-подходящо за стаята на вашето дъщеря от тези уникални 3D тапети в розово наподобяващи тухли. Всяко момиче ще възхитено от своята стая в розово с тази стенна декорация. Освен това те са и шумо и топло изолиращи. Вече няма да се притеснявате когато децата ви пускат по-висока музика. Същ..
2.80 лв 5.65 лв
Търсите как да освежите жилището си със топло и приветливо усещане? Не търсете повече разгледайте нашите самозалепващи тапети ламперия цвят орех. Този красив тапет се отличава с реалистичен дизайн на дървен панел с приятен цвят на орех, добавяйки нотка елегантност и уют към всяка стая във вашия дом...
2.85 лв 6.00 лв
Ако търсите начин да освежите жилищното си пространство, нашето самозалепващо се фешън пано тухлички е идеалното решение! Изработено от висококачествени материали и елегантен, модерен дизайн, този продукт е задължителен за всеки, който иска да добави малко стил към дома си.Нашето самозалепващо фешън..
2.80 лв 5.50 лв
Тапет 3D тухли с класически дизайн който е подходящ за почти всяко помещение, този дизайн винаги е изглеждал страхотно и никога няма да излезе от стил без значение колко време мине. Поставянето на 3D самозалепващи тапети с дизайн на тухли е лесен и ефективен начин за придаване на характер и изразите..
2.80 лв 6.00 лв
Ако търсите уникален и стилен начин да обновите външния вид на вашия дом, нашият тапет 3D ламперия бяло северно дърво е идеалният избор. Този красив тапет се отличава с реалистична 3D текстура, която имитира вида на естествено северно дърво, добавяйки нотка топлина и характер към всяка стая във ваши..
2.85 лв 5.50 лв
3D Пана авангард 3D Пана авангард
New Hot -57 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Пана авангард е иновативен продукт за облицоване на стени, който може да промени цялостния вид на вашия интериор. Това е самозалепващо се тапетно пано, което има реалистичен 3D ефект и ще създаде уникално излъчване на стените в стаята Ви. С помощта на нашите 3D Пана авангард можете да превърнете ..
2.80 лв 6.50 лв
3D Пано бял камък 3D Пано бял камък
New Hot -57 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Пано бял камък, известен още като самозалепващ се тапет, е революционен продукт в света на интериорния дизайн. Това е висококачествен самозалепващ се тапет, който е специално проектиран да се монтира лесно от всеки собственик на жилище без да се налага да наема професионална помощ за поставяне. 3..
3.39 лв 7.80 лв
3D Пано имитация на камък опал 3D Пано имитация на камък опал
New Hot -57 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Пано имитация на камък опал е иновативен и висококачествен продукт, който придава страхотна атмосфера и стилен вид на всяко интериорно пространство в което е поставен. Този уникален тапет има за цел да наподоби текстурата и външния вид на естествен камък, по-специално на камък опал, като създава ..
2.90 лв 6.80 лв
3D Пано лукс в бяло 3D Пано лукс в бяло
New -46 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 10 ЮЛИ
Представяме ви зашеметяващото 3D Пано лукс в бяло - луксозно самозалепващо се пано, което съчетава спираща дъха красота с функционалност. Този иновативен тапет може да се похвали с триизмерен дизайн, който добавя дълбочина и текстура към всяка стая. Елегантната бяла цветова палитра създава чист и из..
4.25 лв 7.80 лв
3D Пано мрамор черно 3D Пано мрамор черно
New Hot -52 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Пано мрамор черно е модерен и изящен продукт за интериорен дизайн, който създава уникален реалистичен визуален ефект. Тапетът предоставя реалистична имитация на мраморната текстура в черен цвят, която придава елегантност и стил на всяко помещение в което е поставен.3D Паното е изработено от висок..
3.39 лв 7.00 лв
3D пано ретро американо 3D пано ретро американо
New Hot -59 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D пано ретро американо e невероятен самозалепващ се тапет, който внася нотка на винтидж американо във вашия дом или офис. Този уникален дизайн на тапета е вдъхновен от емблематичния стил и дизайнерски елементи от 50-те и 60-те години на миналия век в Съединените щати и създава зашеметяващ 3D ефект,..
2.80 лв 6.80 лв
3D Самозалепващо пано цвят банан 3D Самозалепващо пано цвят банан
New Hot -59 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Самозалепващо пано цвят банан, е революционен продукт, който може да преобрази всяка стая във вашия дом с минимални усилия. Със своя уникален 3D дизайн и привличащ вниманието жълт цвят, този самозалепващ се тапет е идеалният избор за добавяне на смело и жизнено усещане към вашия интериорен декор...
2.80 лв 6.78 лв
3D Тапет бели тухли метеор 3D Тапет бели тухли метеор
New Hot -57 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Представяме ви най-новия ни уникален самозалепващ тапет - 3D Тапет бели тухли метеор. Този самозалепващ тапет предлага качествен, бюджетен и лесен начин за превръщане на всяка стая в модерно и изискано пространство.3D Тапет бели тухли метеор се отличава с уникален и реалистичен модел на бели тухли с..
2.80 лв 6.50 лв
3D Тапет дизайнерска композиция 3D Тапет дизайнерска композиция
New Hot -59 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
Този тапет има уникален дизайн, който ще преобрази всяко помещение в което е поставен и ще създаде приятна луксозна атмосфера. Със своя лесен за инсталиране самозалепващ се дизайн и издръжливи качествени материали, 3D Тапет дизайнерска композиция е популярен избор за собственици на жилища, който про..
2.69 лв 6.50 лв
3D Тапет имитация на камък парма 3D Тапет имитация на камък парма
New Hot -62 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Тапет имитация на камък парма се отличава с реалистична каменна шарка, която създава триизмерен ефект, добавяйки дълбочина и текстура към всяка стена. Цветовата палитра Parme със своите топли и земни тонове придава на тапета естествен и автентичен вид, което го прави идеален за рустик и традицион..
2.69 лв 7.00 лв
3D Тапет Каменен зид 3D Тапет Каменен зид
New Hot -57 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D Тапет Каменен зид е иновативен продукт, който ще превърне всяко помещение в едно уютно и изискано място. Този тапет е предназначен за всички, които търсят начин да превърнат обикновенната стена в красива, реалистична и изразителна каменна стена.Основната предимство на 3D тапета каменен зид е, че ..
2.90 лв 6.80 лв
3D Тапет каменен зид в сиво 3D Тапет каменен зид в сиво
New -57 % ОЧАКВАНА ДОСТАВКА 3 ЮНИ
3D тапет каменен зид в сиво е перфектното решение за тези, които търсят нещо нестандартно и елегантно за тапициране на стените в дома си. Този иновативен продукт ще внесе усещане за неподправена естественост и автентичност на камъка, като ще направи вашата стая по-атрактивна и привлекателна.Тапетът ..
2.90 лв 6.80 лв
Показани 1 от 36 | 59 (2 Страници)