Меню
Вашите продукти

За нас - декоративни 3D облицовки за вашия дом

Фирма АРТОАЗА е директен вносител на 3д тапети / Самозалепващи стикери и стенни облицовки от 2020 година.


Фирмата се утвърждава като един от най сериозните вносители, които предлага изгодни цени придружени с високо качество, както на продукта така и при обслужването на клиентите.
Нашата главна цел е да Ви помогнем да преобразувате вашият дом в нещо невероятно с помощта на нашите продукти. Обичаме работата си и даваме всичко от себе си, за да останете очаровани. Държим на качеството и доволните клиенти.Нашите самозалепващи 3D тапети са шумо и топло изолиращи. Лесни за поставяне и не ви е необходим майстор, за да ги монтирате във вашия дом. Изключително ефектни с максимална имитация на естествени каменни настилки, тухли, дървесна имитация и много други. С тези 3D облицовки Вие ще направите всяко помещение красиво и уникално по своята същност.Тапетите / Облицовките са подходящи за всякакъв тип помещения, апартаменти, детски стаи, спални, коридори и всекидневни. Също така са търсени и за обществени сгради като ресторанти, заведения за бързо хранене, магазини, фризьорски салони, офис помещения. Покритието може да се мие и се почиства лесно. Което го прави изключително подходящо, за разлика от други стенни облицовки и покрития.


Фирмата разполага с наличности на склад, както със самозалепващи 3D тапети, така и с друг тип облицовки за под и стени.
За въпроси и сътрудничество не се колебайте да се свържете с нас.
Ние ви очакваме и с радост ще съдействаме според вашите нужди.


Златна Фирма 2023


С удоволствие искаме да Ви съобщим, че поради голямото старание да задоволи нуждите на клиента и заради многобройните отзиви от доволни клиенти Фирма Артоаза спечели отличие за Златна фирма на 2023 година.