Меню
Вашите продукти

Аксесоари

Добре дошли в раздела "Аксесоари" на нашия онлайн магазин! Тук ще откриете разнообразие от допълнителни продукти, които ще направят вашето пазаруване още по-удовлетворително. Нашата колекция от аксесоари е специално подбрана, за да отговори на всички ваши нужди при монтаж и украса.

Ние предлагаме различни аксесоари, които са идеални за използване с продуктите ни. Разгледайте нашата колекция и открийте подходящите аксесоари, които да допълнят вашите проекти и да улеснят целия процес.

Подходящо за Поставяне на Декоративни ПВЦ Панели и ЛайсниХарактеристики:Изключително висока начална якост: 350 кг/м²*Изключително висока крайна якост: 60 кг/см²**Дисперсионна формула без разтворителиТехнология МОМЕНТАЛНО СВЪРЗВАНе е необходимо допълнително механично укрепване***Високо сцепление (осо..
12.00 лв 13.00 лв
Идеално за поставяне на самозалепващи пана върху неподходящи основи като варова мазилка, фибран, строфор и други.Характеристики:Подходящо за вътрешна употреба без нужда от проветряванеОбласти на приложение: вътрешни довършителни елементи като розетки, корнизи, мазилка, декоративни ламели и панелиБез..
9.00 лв
Представяме ви нашият професионален пистолет за нанасяне на силикон и монтажно лепило, на достъпна цена от 11 лв. Този инструмент е създаден с оглед на улесняване на вашите задачи при работа със силиконови и монтажни лепила.Корпусът на пистолета е изцяло метален, което гарантира не само здравина, но..
11.00 лв
Открийте превъзходствата на нашата „Ъглова лайсна в бяло“ - ключов компонент за придаване на завършен и професионален вид на всеки интериор. Този продукт е идеален за всички, стремящи се към перфекция и хармония в домовете и офисите си. С нея ще добавите финален блясък към вашите помещения, като същ..
9.00 лв 13.00 лв
Открийте красотата в детайлите с нашата нова "Ъглова лайсна в светло сиво"! Това е продуктът, който добавя финалния акцент към дома или офиса ви, създавайки атмосфера на топлина и уют. Създадена да отговори на нуждите на всеки клиент, тази лайсна е идеалното решение както за домашния майстор, така и..
9.00 лв 13.00 лв
Въведете стил и елегантност в интериора с нашата "Ъглова лайсна в сиво". Идеална за модерните домове и офиси, тя добавя професионален завършек на всеки интериор. Лайсната е предпочитан избор за дизайнери и архитекти, благодарение на своите универсални и в същото време стилни характеристики.Основни х..
9.00 лв 13.00 лв
Приветстваме ви в света на детайлите с нашата ъглова лайсна дъб. Това е продуктът, който придава последния блясък и уют на всеки дом или офис, като създава хармоничен и завършен вид на всяко пространство. Специално създадена за хора с вкус към модерния и функционален дизайн, тази лайсна ще се превър..
9.00 лв 13.00 лв
Ъглова лайсна екрю е продукт, който е създаден да отговори на високите стандарти за качество и естетика в интериорния дизайн. Освежете вашето пространство и добавете финален блясък в дома или офиса си с този невероятен продукт, предназначен за всеки, който цени стила и хармонията.Основни характерист..
9.00 лв 13.00 лв
Ъглова лайсна орех
New -31 % Изчерпан
Добре дошли в света на елегантните и функционални декоративни елементи за вашия дом. Ние с гордост представяме нашата ъглова лайсна орех, която е перфектното допълнение към вашия интериор. Тази стилна и умело изработена лайсна е създадена с цел да предостави не само красота, но и практичност на ваши..
9.00 лв 13.00 лв
Да създадем пространство, което отразява естествената красота и топлота на природата, е възможно с нашата нова ъглова лайсна уют . Този продукт е създаден да довърши вашия интериор, придавайки му завършен и стилен вид. Идеален е както за домове, така и за офиси, и ще отговори на високите изисквания ..
9.00 лв 13.00 лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)