При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

Аксесоари

Аксесоари
Филтри

Артикули 1-24 от 33

Сортиране
Страница

Всички аксесоари от Artoaza

Магазин Artoaza предлага аксесоари, които ще Ви помогнат да направите дома си още по-стилен. Освен качествени самозалепващи тапети и панели, ние можем да осигурим и помощните материали за работа, заедно с довършителните аксесоари. Може да закупите монтажни лепила, стреч фолио за защита на скъпите за Вас и семейството Ви вещи и мебели, пистолет, подходящ за използване със силикон или монтажно лепило, и ъглови лайсни, които ще помогнат да завършите цялостния дизайн на дома Ви. 

Как да използвате лепило за тапети при поставянето на тапети у дома? 

Използването на лепило за тапети често е пипкава и дори досадна работа. Ние, от екипа на Artoaza, ще се опитаме да Ви насочим. Първо, разбъркайте сместа за лепило с вода според точните инструкции на опаковката, след което изчакайте лепилото да "узрее" или пък "почине" и разбъркайте отново. След това, намажете тапета от вътрешната страна, изчакайте да попие и залепете на стената. Загладете добре тапета и се надявайте да сте се справили! Успех! 

Какво стреч фолио ще намерите в сайта на Artoaza и за какво ще ви послужи?

В сайта на Artoaza ще намерите и стреч фолио, подходящо за много дейности. То е направено от най-добрия материал и е с дебелина 17 микрона. То е перфектното решение, когато трябва да покриете мебелите си при ремонт, подходящо е за транспорт, складиране и много други дейности.