Меню
Вашите продукти

Блог RSS Feed

28 Nov Какво представляват 3D облицовките за стени
ARTO_Admin 0 3
Декорирането на стените не трябва да се ограничава само до цветни бои и тапети. Хората, които ценят съвременния дизайн, са все по-склонни да избират 3D облицовки за стени, които по интересен начин променят облика на апартаментите и къщите. Не е задължително 3D облицовките да присъстват във всич..
21 Nov Информация за 3D самозалепващи стикери
ARTO_Admin 0 16
3D самозалепващи стикери Фолио стикерът е висококачествен печат на произволно изображение или снимка върху залепващо фолио, което може да се постави не само върху стени, но и върху мебели, врати или стъклени повърхности, променяйки стила на интериора и придавайки му уникален характер. Всички в..
16 Nov Как лесно да разчупите и промените интериора си
ARTO_Admin 0 24
Искате да промените интериора си, но не знаете как?Разчупете монотонията и изберете 3D самозалепващи стикери за стена!3D самозалепващите стикери на живо изглеждат дори по-добре от снимката. Тяхната популярност се дължи на факта, че те представляват необичайна декорация, която моментално променя дори..
10 Nov 3D тапети за стена - видове, цени, мнения, примерни аранжировки
ARTO_Admin 0 32
3D тапети за стена - уникален начин за реновиране на вашия дом.3D тапетите са пространствени фототапети, за които определено си струва да намерите място във Вашия дом. Те са нестандартни, нетипични и изпъкващи сред останалите, защото придават илюзията за простор, която е така желана във всеки домаше..
20 Jun Колко по-лесно е поставянето на 3D самозалепващи тапети в сравнение с традиционните тапети?
ARTO_Admin 0 75
Разлики в поставянето на 3D самозалепващи тапети в сравнение с традиционните тапети.Инсталирането на традиционни тапети може да бъде значителен проект сам по себе си. За един такъв проект се нуждаеш от една или две стълби, лепила и пасти, валяци и четки, ножици и ножове, ролетки, малка армия от ..
10 Jun Защо да изберете 3D самозалепващ тапет?
ARTO_Admin 0 53
Защо да изберете 3D самозалепващ тапет? 3D тапетите предоставят опции за интериорен дизайн, непознати преди в миналото, предлагайки зашеметяващи покрития с висока разделителна способност, които добавят дълбочина и текстура към всяка стая или бизнес пространство.Много дизайни подходящи за всек..
20 May Предимства на 3D самозалепващите тапети
ARTO_Admin 0 418
Какви са предимствата на 3D самозалепващи тапети? От 30-те години на миналия век тапетите влизат и излизат от мода, тъй като тенденциите и стиловете се променят и технологията за печат се развива. През последните години обаче софтуерът, за графичен дизайн и напредъкът в технологиите за печат до..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)