Меню
Вашите продукти

Блог RSS Feed

28 Dec Самозалепващите 3D облицовки - стенни декорации
ARTO_Admin 0 570
Стенни декорации: новото лице на самозалепващите 3D облицовки Имате нужда от практично решение за Вашата кухня или баня, или за друга стая? Разгледайте нашата оферта от PVC самозалепващи 3D облицовки за стена. Голям избор от десени, от имитация на дърво, дори през най-отдалечените кътчета на св..
13 Dec 3D тапет тухла - подходящ за използване във всяко помещение
ARTO_Admin 0 252
3D тапет тухла - подходящ за използване във всякаква аранжировка 3D тапетите с тухлен десен са най-новата тенденция в интериорния дизайн. Те са популярни, тъй като истинските тухли са доста скъпи и поставянето им е по-сложно от тапетите. Много тапети с тухлен мотив, особено тези от по-високия к..
02 Dec 3D тапети за стена: илюзия или реалност
ARTO_Admin 0 335
Защо 3D тапетите за стени набират популярност?3D тапетите за стена са осезаемо доказателство за това колко далеч е стигнал светът на довършителните материали през последните няколко години. Вероятно някои от хората, които използват слогана "фототапети", се връщат към времената, когато тази форм..
28 Nov Какво представляват 3D облицовките за стени
ARTO_Admin 0 62
Декорирането на стените не трябва да се ограничава само до цветни бои и тапети. Хората, които ценят съвременния дизайн, са все по-склонни да избират 3D облицовки за стени, които по интересен начин променят облика на апартаментите и къщите. Не е задължително 3D облицовките да присъстват във всич..
21 Nov Информация за 3D самозалепващи стикери
ARTO_Admin 0 67
3D самозалепващи стикери Фолио стикерът е висококачествен печат на произволно изображение или снимка върху залепващо фолио, което може да се постави не само върху стени, но и върху мебели, врати или стъклени повърхности, променяйки стила на интериора и придавайки му уникален характер. Всички в..
16 Nov Как лесно да разчупите и промените интериора си
ARTO_Admin 0 73
Искате да промените интериора си, но не знаете как?Разчупете монотонията и изберете 3D самозалепващи стикери за стена!3D самозалепващите стикери на живо изглеждат дори по-добре от снимката. Тяхната популярност се дължи на факта, че те представляват необичайна декорация, която моментално променя дори..
10 Nov 3D тапети за стена - видове, цени, мнения, примерни аранжировки
ARTO_Admin 0 71
3D тапети за стена - уникален начин за реновиране на вашия дом.3D тапетите са пространствени фототапети, за които определено си струва да намерите място във Вашия дом. Те са нестандартни, нетипични и изпъкващи сред останалите, защото придават илюзията за простор, която е така желана във всеки домаше..
20 Jun Колко по-лесно е поставянето на 3D самозалепващи тапети в сравнение с традиционните тапети?
ARTO_Admin 0 135
Разлики в поставянето на 3D самозалепващи тапети в сравнение с традиционните тапети.Инсталирането на традиционни тапети може да бъде значителен проект сам по себе си. За един такъв проект се нуждаеш от една или две стълби, лепила и пасти, валяци и четки, ножици и ножове, ролетки, малка армия от ..
10 Jun Защо да изберете 3D самозалепващ тапет?
ARTO_Admin 0 100
Защо да изберете 3D самозалепващ тапет? 3D тапетите предоставят опции за интериорен дизайн, непознати преди в миналото, предлагайки зашеметяващи покрития с висока разделителна способност, които добавят дълбочина и текстура към всяка стая или бизнес пространство.Много дизайни подходящи за всек..
20 May Предимства на 3D самозалепващите тапети
ARTO_Admin 0 536
Какви са предимствата на 3D самозалепващи тапети? От 30-те години на миналия век тапетите влизат и излизат от мода, тъй като тенденциите и стиловете се променят и технологията за печат се развива. През последните години обаче софтуерът, за графичен дизайн и напредъкът в технологиите за печат до..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)