При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

Водоустойчиво PVC фолио за кухня

Водоустойчиво PVC фолио за кухня
Филтри

13 артикула

Сортиране

Какво е самозалепващо фолио за кухня?

Самозалепващото фолио за кухня е водоустойчиво и е направено от PVC материал, който е устойчив на влага и висока температура. То има залепваща задна страна, което прави монтажът му безпроблемен и то с малко усилия. Кухненското фолио защитава повърхностите в кухнята и с негова помощ почистването им е лесно, само с едно забърсване. 

Какви видове самозалепващо термоустойчиво фолио има?

При нас може да се възползвате от много видове термоустойчиво фолио, което да поставите върху различни повърхности, които търпят високи температури. Предлагаме различни цветове и дизайни, например имитации на мрамор тъмен или светъл, фолиа с фигурални мотиви в златисти и сребристи цветове. Възползвайте се от дизайните и стиловете, които предлагаме, за да придадете желаният вид на дома си! 

Други фолиа, които ще намерите в магазина на Artoaza

Artoaza предлага изцяло нов свят, пълен с иновативни дизайнерски решения. Предлагаме фолио Лусия, което е стилен вариант за преобразяване на мебели. То е имитация на мрамор и ще добави красота към всяка повърхност, върху която го поставите. 

Фолиото Солей е друг вариант, с който може да добавите интересни фигури и цветове в своя интериор. То е изключително функционално, като можете да го използвате за маси и шкафове във всяка стая на дома Ви.