При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Панели за баня

Панели за баня
Филтри

Артикули 1-24 от 75

Сортиране
Страница

Какво са панели за баня?

Панелите за баня са водоустойчиви плоскости, с които може да преобразите банята си по един иновативен и лесен начин. Те са шумо и топлоизолиращи и са издръжливи на всякакви условия, ако ги монтирате добре, което няма да е никак трудно защото не са Ви нужни майстори, а само ентусиазъм и малко време. 

Какви стенни панели за баня ще откриете при нас?

При нас ще откриете много видове стенни панели за баня, в разнообразие от различни цветове и дизайни. Предлагаме самозалепващи панели с изчистени дизайни или пък такива с мраморни,

геометрични или дървесни шарки. Също така, предлагаме pvc панели за баня и декоративни панели, отново налични в различни цветове и дизайни. 

Кога да използвате pvc панели за баня? 

Може да използвате pvc панели за баня, ако сте решили, че искате красива и стилна промяна. Благодарение на големия брой цветове и шарки, които предлагаме, трудността ще се състои в това да изберете най-подходящият дизайн. Ако искате лесна за почистване баня, преобразена благодарение на безвредни за околната среда продукти, изберете pvc панелите за баня от Artoaza!

Други продукти за баня, които ще намерите в магазина на Artoaza

В магазина на Artoaza ще намерите и други продукти за баня. Например, можете да откриете ъглови лайсни, които да паснат прекрасно на вече избраните панели. Лайсните са подходящи за помещения с висока влажност, налични са в много цветове и дизайни и със сигурност ще допълнят стила на Вашата нова баня!