При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

Тапети за детска стая

Тапети за детска стая
Филтри

23 артикула

Сортиране

Какво са 3д тапети за стена?

3д тапетите за стена са уникален продукт, с който можете да преобразите дома си за много кратко време. Тапетите са водоустойчиви, шумо и топлоизолиращи и са лесни за почистване. Самозалепващата им задна част ги прави лесни за поставяне, а това че са безопасни и нетоксични ги прави идеални за поставяне в детската стая на Вашето дете. 

 

Какви 3д тапети за детска стая ще откриете при нас?

При нас може да откриете най-подходящите 3д тапети за стените в стаята на дете на всяка възраст. Предлагаме тапети за стаята на момиче на 5 годинки, или пък на 15. Освен това, можете да изберете и подходящ тапет за детската стая на Вашето момче. Независимо дали са малки или тийнейджъри и искат да изберат сами интериора на стаите си, ние от Artoaza сме се погрижили за подходящите 3д тапети за всяко дете!

 

Какви цветове и видове 3д тапети за стена има?

В нашия онлайн магазин са налични самозалепващи 3д тапети с различни шарки, цветове и текстури. Можете да изберете от бели, златисти, розови, сини и зелени тапети с шарки или без, имитиращи дърво, тухли, геометрични фигури, изобразяващи детски играчки, и много други.  

 

Други 3д облицовки, които ще намерите в магазина на Artoaza

В магазина на Artoaza ще намерите разнообразие от най-различни 3д облицовки. Изберете от декоративни PVC панели, самозалепващи панели лукс, 3д облицовки с различна дебелина, пана за таван, первази и корнизи. Възползвайте се от възможността да поръчате преди да са налични, защото при предварителна поръчка предоставяме преференциални цени!