Меню
Вашите продукти

3D Самозалепващо пано цвят банан

3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
Hot -64 %
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
3D Самозалепващо пано цвят банан
2.45 лв
6.78 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В173
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70х77см ( Ш / В )
✓ Дебелина 3 мм
✓ Всяко пано покрива 0.539 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3D Самозалепващо пано цвят банан, е революционен продукт, който може да преобрази всяка стая във вашия дом с минимални усилия. Със своя уникален 3D дизайн и привличащ вниманието жълт цвят, този самозалепващ се тапет е идеалният избор за добавяне на смело и жизнено усещане към вашия интериорен декор.

Самозалепващият се 3D панел е изработен от висококачествени материали, които са издръжливи, дълготрайни и лесни за почистване. 3D паната са проектирани със самозалепваща се задна част, която ги прави лесни за поставяне върху всякаква гладка и чиста повърхност, без необходимост от допълнителни лепила или инструменти. Това го прави страхотен проект от типа „Направи си сам“ за всеки, който иска да подобри дома си с минимални усилия без да наема професионална помощ.

Яркият и приятен цвят може да се използва в различни стилове на интериорен дизайн, от модерни до традиционни. В модерни и съвременни пространства жълтият цвят може да създаде удивителна акцентираща стена, която добавя поп цвят към иначе неутрално пространство. В традиционните пространства жълтият цвят може да се съчетае с топли земни тонове, създавайки уютна и приветлива атмосфера.

3D дизайнът на тапетния панел добавя дълбочина и текстура към вашите стени, създавайки визуално зашеметяващ ефект. Панелът също така е лесен за изрязване и персонализиране, което го прави идеален за създаване на уникален и персонализиран дизайн. Независимо дали искате да покриете цяла стена или да създадете изявен елемент, самозалепващият се 3D панел цвят банан може да ви помогне да постигнете всичките си дизайнерски цели.

Лесното инсталиране е друга страхотна характеристика на този самозалепващ се тапетен панел. За разлика от традиционните тапети, които изискват множество разхвърляни инструменти, лепило и сложни методи за монтаж, този самозалепващ се тапетен панел може лесно да се постави върху всяка гладка и чиста повърхност, включително стени, врати и дори мебели. Това означава, че можете бързо и лесно да трансформирате всяка стая в дома си, без да наемате професионалист.

В заключение, ако търсите висококачествен, лесен за поставяне тапет, който може да преобрази интериора на вашия дом с минимални усилия, тогава този самозалепващ се 3D панел цвят банан е перфектният избор за вас. Със своя зашеметяващ 3D дизайн, ярък и приятен жълт цвят и лесен монтаж, този тапет със сигурност ще Ви впечатли и ще добави нотка стил към всяка стая във вашия дом.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: