При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

Завършващи профили и лайсни

Завършващи профили и лайсни
Филтри

Артикули 1-24 от 37

Сортиране
Страница

Какво са завършващи профили и лайсни?

Завършващите профили и лайсни служат за последият красив щрих на Вашият интериор. Може да ги използвате за тавани и стени във всяко помещение в дома Ви. Те са произведени в класически и модерни дизайни и са перфектната комбинация от функционалност и стил. 

Какви декоративни ъглови лайсни ще откриете при нас?

При нас ще откриете лайсни за таван и стена. Може за изберете между декоративни самозалепващи лайсни и ъглови лайсни в различни цветове и дизайни. Предлагаме Ви розови лайсни, лайсни с дървесни мотиви, самозалепващи лайсни с 3д дизайни в бяло, златисто и сиво.

За какво се използват самозалепващи декоративни лайсни? 

Самозалепващите декоративни лайсни могат да се използват за всяка стена или таван вкъщи или пък в други помещения, които искате да преобразите лесно и бързо сами. Можете да ги използвате ако искате да почиствате дома си за кратко време, защото самите те не изискват голяма поддръжка, а само едно забърсване. Висококачествените им материали ги правят издръжливи и неподатливи на влага и наранявания. 

Други продукти, които ще намерите в магазина на Artoaza

В магазина на Artoaza може да откриете много други продукти с които да внесете повече уют, красота и елегантност в дома си. Посетете сайта ни и открийте разнообразието от 3д тапети, пана за баня, лайсни и профили, самозалепващи фолиа и много други.