При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

Самозалепващи первази и корнизи

Самозалепващи первази и корнизи
Филтри

16 артикула

Сортиране

Какво са самозалепващите первази? 

Самозалепващите первази правят завършека на обновявянето на дома Ви, лесен и стилен. Самозалепващите первази представляват дълги плоскости със самозалепващ гръб. Те са възможно най-лесни за монтаж, като се изисква само да знаете размерите на стаята в която ще ги лепите, а след това да се заловите за работа. Предлагаме различни размери, видове и цветове, които може да залепите на тавана, на пода или пък на друго място в дома Ви. 

Какви цветове и видове первази има? 

В онлайн магазин Artoaza предлагаме первази, които ще придадат красота и елегантност на всяка стая. Може да откриете первази, направени от висококачествен, издръжлив материал с размери 225 см на 8.5 см и дебелина 5 мм. Те могат да бъдат подходящи за под и за таван. Предлагат се цветовете бяло, златисто, както и бяло и сиво. 

Другият вид первази, които предлагаме са направени от PVC материал, с вътрешност от специалната XPE пяна. Те са с размери 60 см на 5 см и дебелина от 2.5 мм. Цветовете на тези первази са дървесна шарка, бяло и различни видове мрамор. 

Други 3д облицовки, които ще намерите в магазина на Artoaza

Освен прекрасните первази, които ще придадат стил на всяко кътче в дома Ви, ние предлагаме и други 3д облицовки. В магазин Artoaza може да изберете от самозалепващи 3д панели за стени, за баня, панели лукс, самозалепващи тапети и много други. Възползвайте се от възможността да преобразите дома си с наша помощ и бъдете сигурни, че ще го постигнете лесно и бързо!