Меню
Вашите продукти

Самозалепващи первази / корнизи

Представяме ви революционния самозалепващ перваз! Този зашеметяващ елемент за домашен декор е идеалното решение за добавяне на нотка елегантност и изтънченост към всяка стая във вашия дом.Изработен от висококачествени материали, този самозалепващ се перваз е издръжлив, дълготраен и лесен за пост..
3.90 лв 6.50 лв
Добре дошли в света на практичните и елегантни решения за вашата домашна среда! С удоволствие представяме на вашето внимание самозалепващ перваз амбър – иновативно решение, съчетаващо в себе си изключителен дизайн и функционалност. Този продукт е създаден с мисълта да допринесе за невероятната визия..
1.00 лв 1.80 лв
Добре дошли в света на елегантните и практични елементи за декорация с нашия самозалепващ перваз ботаник. Този продукт е предназначен за тези, които търсят уют и качество и желаят да придадат на своя дом свежест и естетика. Открийте съчетанието от уникалната красота на този невероятен дизайн и негов..
1.00 лв 1.80 лв
Добре дошли в света на красивия и практичен интериорен дизайн с нашия самозалепващ перваз бял гланц! Този продукт е невероятно съчетание между елегантен дизайн и практична употреба. Предназначен за всеки дом, той не само преобразява пространството, но и добавя функционалност и стил към вашия интерио..
1.00 лв 1.80 лв
Добре дошли в света на елегантните иновативни решения за вашия дом. С представянето на самозалепващия перваз в бежов цвят, предлагаме не само стилен и красив продукт, но и практично решение за подобряване на вашето ежедневие. Този изключителен перваз е създаден с любов към детайла, предназначен за т..
3.90 лв 6.50 лв
Красив, практичен и стилен – това е самозалепващият перваз в бяло и сиво, който обещава да промени начина, по който виждате и използвате вашия дом. Предназначен за всички, които ценят красивия дизайн и практичността в едно, този уникален аксесоар не само ще подчертае естетиката на вашия интериор, но..
3.90 лв 6.50 лв
Добре дошли в света на лукса и красотата с нашия самозалепващ перваз в златист цвят. Този изключителен аксесоар не е просто функционален елемент - той е невероятен завършек за вашия интериор. Предназначен за тези, които търсят красота и желаят да придадат топлина на своя дом. Открийте съчетанието от..
3.90 лв 6.50 лв
Нашите красиви самозалепващи первази корфу са перфектното допълнение към вашата домашна декорация! Тези стилни акценти не само преобразяват всяко пространство, но и предоставят практичност в ежедневието и лесна поддръжка. Създадени с внимание към детайлите, те са лесни на поставяне и предлагат краси..
1.00 лв 1.80 лв
Добре дошли в света на уникалните интериорни решения с нашия самозалепващ перваз марбъл. Този уникален аксесоар не е просто декорация - той е изящен израз на стил и качество. Предназначен за тези, които ценят естетиката и искат да придадат красота и елегантност на своя дом. Открийте перфектното съче..
3.90 лв 6.50 лв
Добре дошли в света на красотата и стила с нашия самозалепващ перваз марми. Този аксесоар не е просто декорация – той е изящно представление на стил и функционалност в едно. Предназначен за тези, които ценят красивия дизайн и искат да придадат елегантност на своя дом. Открийте уникалната комбинация ..
1.00 лв 1.80 лв
Добре дошли в света на невероятния дизайн, уникалната красота и функционалност с нашия самозалепващ перваз мурано. Този продукт не е просто функционален елемент - той е красив акцент, предназначен за тези, които ценят стила и качеството в дома си. Открийте красотата на мурано във вашия интериор, съч..
1.00 лв 1.80 лв
Представяме ви нашия невероятен продукт - самозалепващ перваз сенси! Този красив и стилен акцент ще преобрази вашия дом, предоставяйки не само красота, но и функционалност. Създаден с внимание към детайлите, този перваз не само е чудесен декоративен елемент, но и практично решение за всяка стая.Ключ..
1.00 лв 1.80 лв
Добре дошли в света на иновативните решения за вашето домашно пространство! С гордост представяме самозалепващ перваз тира – продукт, който обединява стил, красота и функционалност. Независимо дали обновявате дома си или искате практично решение за предпазване на стените, този перваз е вашето идеалн..
1.00 лв 1.80 лв
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)