При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Идеи за интериорен дизайн на хол

Хола е помещението в което прекарваме голяма част от времето си когато сме в къщи и трябва да се постараем да се чувстваме приятно.

Нашите решения за интериорен дизайн на хол ще ви помогнат да създадете уют и комфот във вашия дом, а облицовките, които предлагаме се поставят бързо и лесно без нужда от майстои.

Самозалепващи тапети

Нашите самозалепващи 3D тапети са шумо и топло изолиращи. Лесни за поставяне и не ви е необходим майстор, за да ги монтирате във вашия дом.

Изключително ефектни с максимална имитация на естествени каменни настилки, тухли, дървесна имитация и много други. С тези 3D облицовки Вие ще направите всяко помещение красиво и уникално по своята същност.

Виж всички Самозалепващи тапети

Декоративни PVC панели

Декоративните PVC панели позволяват да ги поставите за борени часове сами без намеса на професионалист, те ще променят изцяло вашето помещение и ще се почувствате уникално.
Тези панели са много предпочитани защото създават уют поставят се лесно, цената е доста изгодна а ефектът красив и дълготраен.

Виж всички Декоративни PVC панели

Панели за стени БИГ

Панели за стени БИГ са поредния инувативен продукт чрез, който бързо и лесно можете да направите ремонт на всяко помещение, те са подходящи дори и за ремонт на баня.
Можете да ги залепите с монтажно лепило или монтажна пяна.

Виж всички Панели за стени БИГ

Самозалепващи панели лукс

Самозалепващи панели лукс са един наистина луксозен продукт чрез, който можете да направите бърз ремонт на всяко помещение.
Тези панели имитират плочки, но монтажът е като детска игра и нямате нужда от майстори а цената супер изгодна.

Виж всички самозалепващи панели лукс

 

Самозалепващи подови настилки

Едно от най - важните места във всяко помещение е пода, когато е добре изолиран и лесен за почистване винаги е по - добре.
Самозалепващите подови настилки, които предлагаме са практичен вариант чрез, който можете да освежите пода във вашия хол, кухня, детска стая или всяко друго помещения при това бързо, лесно и чисто.
Те спомагат за илозацията и могат да се мият, което ги прави предпочитани и лесни за поддръжка.

Виж всички Самозалепващи подови настилки

 

Защо да се доверите на Artoaza?

Фирма АРТОАЗА е директен вносител на 3д тапети / Самозалепващи панели / Декоративни облицовки за стени и подови настилки от 2020 година.
Фирмата се утвърждава като един от най - сериозните вносители, които предлагат изгодни цени придружени с високо качество, както на продукта така и при обслужването на клиентите.
Нашата главна цел е да Ви помогнем да промените вашият дом в нещо невероятно с помощта на нашите продукти. Обичаме работата си и даваме всичко от себе си, за да останете очаровани. Държим на качеството и доволните клиенти.
Всички знаем, че при започването на ремонт е трудно, организацията с материали и различните майстори по различните етапи на ремонтните дейности са нещо досадно и не винаги се получава това което планираме. Когато сме зависими от майстори или други фактори винаги има риск. Това е причината ние да се страем да предлагаме продукти, които сами можете да поставите, по този начин  ви спестяваме време, средства и нерви.
Предлаганите от нас продукти за лесни за поставяне, леки и безвредни за околната среда. Можете бързо и лесно да направите ремонт, без да се налага да чаката майстори и да хабите нерви с тях.
Нашите самозалепващи 3D тапети са шумо и топло изолиращи. Лесни за поставяне и не ви е необходим майстор, за да ги монтирате във вашия дом. Изключително ефектни с максимална имитация на естествени каменни настилки, тухли, дървесна имитация и много други. С тези 3D облицовки Вие ще направите всяко помещение красиво и уникално по своята същност.
Тапетите / Облицовките са подходящи за всякакъв тип помещения, апартаменти, детски стаи, спални, коридори и всекидневни. Също така са търсени и за обществени сгради като ресторанти, заведения за бързо хранене, магазини, фризьорски салони, офис помещения. Покритието може да се мие и се почиства лесно. Което го прави изключително подходящо, за разлика от други стенни облицовки и покрития.
Панели лукс също са продукт, който няма нужда от лепило и е самозалепващ, може да бъде поставен във всяко помещение дори и във влажни зони, поставят се бързо и лесно, основните десени са имитация на плочки, с тях ще получите дълготраен и реалистичен ефект.
Също така при нас ще откриете подови настилки и лайсни, които са самозалепващи и съответно бързо и лесно могат да бъдат поставени и само за ден с тях можете да промените визията на всяко помещение.
При нас ще намерите още Декоративни Панели за стени и Панели БИГ, тези продукти най - често се поставят с монтажно липило или пяна за лепене, монтажът също е бърз и лесен а ефектът дълготраен.
Фирмата разполага с наличности на склад, доставките се изпращат до 1-2 работни дни чрез куриерска фирма еконт, за Град Пловдив е възможно да закупите директно от наш склад, самозалепващи 3D тапети, Панели Лукс, Декоративни Панели, Панели За Стени БИГ, Самозалепващи подови настилки и други...
За въпроси и сътрудничество не се колебайте да се свържете с нас.
Ние ви очакваме и с радост ще съдействаме според вашите нужди.

Телефон:
+359 878 899 755
+359 877 551 210

www.artoaza.com

гр. Пловдив, ул. "Пазарджишко шосе" 6-ти километър - след изхода от Пловдив, на кръговото колело зад бензиностанция Инсаойл.