При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

Самозалепващи панели лукс

Самозалепващи панели лукс
Филтри

Артикули 1-24 от 42

Сортиране
Страница

Какво са самозалепващи панели лукс?

Самозалепващите панели лукс са направени от pvc и XPE пяна лесни за поставяне заради лепилото, което имат на гърба. Панелите Лукс са лесни за поддръжка, нетоксични са и са подходящи за всяка стена в дома Ви. Името им неслучайно е такова, като благодарение на тях можете да внесете лукс и стил вкъщш без никакви усилия.

Какви pvc панели лукс ще откриете при нас?

При нас ще откриете pvc панели лукс в най-различни цветове и облицовки. Предлагаме Ви бял гланц, бял гланц с фигури, тъмен и светъл мрамор и светли дървесни десени. Възползвайте се от възможността да ги поставите в хола, спалнята и дори в банята, защото са влагоустойчиви и издържат дълго време дори на влажни условия. Pvc панели лукс ще донесат едно невероятно усещане на лукс и комфорт, затова не се колебайте и посетете онлайн магазина на Artoaza!

Други самозалепващи панели, които ще намерите в магазина на Artoaza

В магазина на Artoaza ще намерите и други самозалепващи панели. Такива са например са 3д панелите за стена и декоративните панели. Те също се предлагат в много разновидности и са подходящи за всеки стил и всяка интериорна идея, която Ви дойде наум. Не се колебайте, а изберете продуктите на Artoaza за бързо разкрасяване на дома Ви!