Меню
Вашите продукти

Самозалепващи панели ЛУКС

Самозалепващ панел  аура е иновативно решение, което ще превърне всяко помещение в уникално и стилно място. Този впечатляващ панел не само добавя елегантност и изтънченост в интериора, но предлага и редица качества, които ще превърнат вашето пространство в истинска оазис на комфорт.Едно от най-..
3.70 лв 6.00 лв
Самозалепващия панел бали е идеалното решение за елегантен и функционален интериор, този иновативен продукт, ще превърне вашия дом в оазис на красота и комфорт. Този впечатляващ панел съчетава изискан дизайн с функционални качества, които ще ви зашеметят.Едно от уникалните предимства на самозалепващ..
3.90 лв 6.00 лв
Самозалепващ панел в бял гланц е перфектното решение за вашия дом. То предлага стилна и съвременна визия, съчетана с лесен монтаж и изключителна издръжливост.Този бял гланциран самозалепващ панел е идеално решение за всякакви декоративни приложения в дома и офиса. Можете да го използвате за пре..
3.90 лв 6.00 лв
Представяме ви самозалепващия панел инфинити - перфектното решение, което ще превърне вашето жилище в източник на вдъхновение и хармония. Този уникален панел притежава изтънчен дизайн и въплъщава безкрайни възможности за декорация на различни пространства.Създаден с най-високо качество и внимание къ..
3.90 лв 6.00 лв
Самозалепващия панел марми е безспорно идеалното решение за всяка стая във вашия дом, съчетавайки невероятен дизайн и функционалност, което допринася за модерен и завършен интериор. Този продукт е създаден така, че да е подходящ за всеки кът на дома ви - от уютния хол, през функционалната кухня, до ..
3.90 лв 6.00 лв
Представяме ви самозалепващия панел сенси – перфектното декоративно решение, което ще преобрази вашата домашна обстановка и ще я направи по-стилна и уютна. Този уникален панел предлага елегантен дизайн и множество възможности за декорация на различни помещения.Със своя модерен и изтънчен вид, с..
3.90 лв 6.00 лв
Представяме ви самозалепващия панел симпъл - изключително стилно и практично декоративно решение, което ще превърне вашата обстановка в една модерна и уютна среда. Този панел предлага безброй възможности за декорация в различни помещения, включително във вашата дневна стая, кухня, баня и много други..
3.70 лв 6.00 лв
Добре дошли във вълнуващия свят на самозалепващите пана! Представяме ви нашия впечатляващ самозалепващ панел таити, който ще преобрази всяка стая във вашето жилище. С невероятните си характеристики и красивия си дизайн, този самозалепващ панел е идеалното допълнение към вашия интериор.Самозалепващия..
3.90 лв 6.00 лв
Представяме ви самозалепващия панел урбан - перфектното решение, което ще трансформира вашия дом в едно модерно и изискано пространство. Създадено с внимание към детайла и вдъхновено от съвременния градски стил, този панел предлага уникален дизайн, който ще впечатли всеки гост.Този висококачествен п..
3.70 лв 6.00 лв
Самозалепващия панел мира е иновативно решение за декорацията на вашето жилище. Този невероятен панел предлага несравнима комбинация от красота, функционалност и лесен монтаж, които ще превърнат всяко помещение в истинско произведение на изкуството.Нашия самозалепващия панел мира е създаден с най-ви..
3.90 лв 6.00 лв
Самозалепващ панел канвас е един уникален продукт, който придава функционалност и стил на всяка стая. Самозалепващия панел е подходящ за множество приложения и е невероятно мултифункционален. Възползвайте се от неговия уникален дизайн и превъзходни качества който го правят необходимост за всеки, кой..
3.90 лв 6.00 лв
Самозалепващия панел бланко е перфектното съчетание от естетика и практичност, което ще превърне вашия дом в пространство на красота и комфорт. Този впечатляващ панел не само добавя стил и класа в интериора, но предлага и редица качества, които ще ви впечатлят.Едно от най-забележителните предимства ..
3.90 лв 6.00 лв
Самозалепващ папел мистик Самозалепващ папел мистик
New -35 % Изчерпан
Самозалепващия папел мистик е иновативно и стилно решение, което ще ви позволи да създадете вълнуващи и впечатляващи декорации в вашия дом или офис. То съчетава изключителна функционалност с елегантен дизайн, предоставяйки ви безгранични възможности за креативно изразяване.Самозалепващия папел&..
3.90 лв 6.00 лв
Самозалепващ панел ботаник Самозалепващ панел ботаник
New -35 % Изчерпан
Представяме Ви нашата последна иновация в областта на домашната декорация - Самозалепващия панел ботаник, което е внимателно проектирано, за да съчетава изящество, функционалност и дълготрайна устойчивост, като предоставя елегантен и модерен стил за вашите стени във вашия дом или работно място.Много..
3.90 лв 6.00 лв
Самозалепващ панел амбър Самозалепващ панел амбър
New -35 % Изчерпан
Самозалепващия панел амбър е перфектното решение за добавяне на уникален и изтънчен акцент във вашия дом. Проектиран с внимание към детайла, този панел е създаден да добави елегантност и стил към всяка стая. Със своя изискан и изчистен дизайн, този панел добавя топлина и уют в интериора. Неговата са..
3.90 лв 6.00 лв
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)