Меню
Вашите продукти

Самозалепващ панел таити

Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
New Hot -35 %
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
Самозалепващ панел таити
3.90 лв
6.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на продукта: А016
 • Тегло: 0.10кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Добре дошли във вълнуващия свят на самозалепващите пана! Представяме ви нашия впечатляващ самозалепващ панел таити, който ще преобрази всяка стая във вашето жилище. С невероятните си характеристики и красивия си дизайн, този самозалепващ панел е идеалното допълнение към вашия интериор.

Самозалепващия панел таити е създаден с най-високите стандарти на качество и дизайн, за да задоволи и най-изисканите вкусове. Неговият стилен и модерен външен вид го прави подходящ за всяка стая в дома ви, включително дневната, кухнята, банята и още много други.

Нека започнем с дневната стая. Самозалепващия панел таити е перфектното допълнение към вашия животописен интериор, трансформирайки стената в изкусително произведение на изкуството. Неговия невероятен дизайн и текстурни ефекти ще създаде уютна и релаксираща обстановка, която привлича окото и вдъхновява.

Когато става въпрос за кухнята, самозалепващия панел таити е перфектното решение за добавяне на красота и стил. Неговия дизайн и цвят ще се съчетаят отлично с всяко кухненско обзавеждане. Независимо дали сте любител на модерния минимализъм или предпочитате класическия шарм, този панел ще създаде перфектното равновесие между функционалност и естетика.

А сега преминаваме към банята - мястото, където релаксацията и комфортът са от основно значение. Самозалепващия панел таити е изключително устойчив на влага, което го прави идеален за използване в банята. Неговата здрава самозалепваща се задна част осигурява лесна инсталация, без нужда от лепила и други сложни методи на поставяне. Просто го поставете върху гладка, чиста и суха повърхност и веднага ще се насладите на неговата привлекателна визия.

И накрая, но не на последно място, самозалепващия панел таити е изключително лесен за почистване. Просто използвайте влажна кърпа, за да отстраните праха или замърсяванията от повърхността му. Това е бърз и ефективен начин да запазите този панел в безупречно състояние дълго време.

Със своя впечатляващ дизайн и универсално приложение в различните стаи в дома ви, самозалепващия панел таити е истинска перла за вашия интериор. Той не само добавя красота и стил, но и създава уютна и привлекателна обстановка, където и да го поставите.

Независимо от това дали сте любител на минимализма, модерния дизайн или предпочитате по-традиционни и изискани елементи, самозалепващия панел таити ще отговори на вашите вкусове и предпочитания.

Когато става въпрос за почистване, самозалепващия панел таити е изключително лесен за поддръжка. Просто използвайте влажна кърпа или гъба, за да отстраните замърсяванията от повърхността му. Благодарение на висококачествените материали, използвани при производството му, панела е устойчив на влага и не изисква специални грижи или почистващи препарати.

В заключение, самозалепващия панел таити е идеалното решение за хора, които търсят комбинация от красота, функционалност и лесна употреба. Неговият уникален дизайн и универсално приложение го правят подходящ за всяка стая във вашия дом - от дневната стая до кухнята и банята. Изберете самозалепващия панел таити и превърнете вашия дом в истински художествен шедьовър, който ще впечатли всички посетители.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инструкции за монтаж на Самозалепващи Панели ЛУКС с PVC покритие

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

Подготовка:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

Препоръки:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)