При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

Панели за стени БИГ

Панели за стени БИГ
Филтри

15 артикула

Сортиране

Какво са панели за стени биг?

Панелите за стени биг са направени от лек PVC материал. Подходящи са за трансформация на всяка стая в дома Ви, включително и банята. Те са наречени биг, защото са размерите им са големи и лесно обхващат голяма част от стената. Всички панели, които предлагаме са лесни за поставяне и заради това можете да преобразите дома си сами за много кратко време.

 

Какво са декоративни дървени панели за стена?

Декоративните вървени панели за стена са топло шумоизолиращи и идеални за често използваните места вкъщи. Предлагаме естествените дизайни на дърветата дъб и орех, чрез които лесно може да създадете елегантност и модерно излъчване на всяка стена. Освен това, те са лесни за поддръжка и устойчиви на влага, така че може да им се радвате дълги години. 

 

За какво се използват мраморни панели за стена? 

Мраморните панели за стена са най-предпочитани за кухня, баня и хол. Те придават красота на всяка избрана стая и правят интериора Ви уникален. Те също са направени от PVC материал и са 

лесни за поставяне и поддръжка. Предлагаме стенни панели за баня, кухня или хол в светъл и тъмен мраморен дизайн. 

Други декоративни панели, които ще намерите в магазина на Artoaza

В магазин Artoaza ще намерите и много други декоративни панели, като някои от тях са 3д дървени панели за стена, самозалепващи панели лукс, 3д панели с дизайн на тухла и камък. Възползвайте се от нашите предложения за всякакви облицовки за дома, офиса или друго място, на което искате да вдъхнете стил. Очакваме Ви!