При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Продажби на едро

Фирма Артоаза ЕООД предлага продажби както на дребно, така и на едро.
Продуктите ни се предлагат във все по голям брой търговски обекти, какво и в онлайн магазини.

Нашият екип с радост ще Ви съдейства, консултира и насочи към точните продукти, които са най-подходящи за Вашия бизнес и нужните на Вашите клиенти. 

Продажбите са възможни както за България, така и за останалата част на Европа.

Продуктите са практични, с високо качество, а цените са възможно най-ниски, чрез което можем да предложим възможно най-добрата услуга на нашите клиенти и партньори.

Имахме удоволствието да тестваме предлаганите от нас продукти във времето. Също така можем спокойно да споделим, че натрупахме безценен опит, експертиза и стотици доволни клиенти.

С желанието си да създаваме дългогодишни отношения с нашите партньори се стараем да предложим възможно най-добрата услуга откъм резултатност, цена и качество.

За бизнес партньори:

Вие сте в сферата на облицовките за стени и строителната индустрия? Искате да разширите Вашия бизнес и Вашето портфолио? Ние от Артоаза можем да Ви помогнем. 
Фирма Артоаза е дългогодишен директен вносител на облицовки за стени, като ние гарантираме най-добрата цена на пазара.

Продуктите са подходящи както за голям, така и за малък бизнес. При интерес от Ваша страна, нашият екип ще изготви индивидуална оферта за Вас и Вашия бизнес. От вас се изисква само да познавате добре продуктите, които предлагате и да запознаете Вашите клиенти с всички детайли по отношение монтирането и употребата на продуктите. 

Целта на всеки бизнес е генериране на печалба по сигурен и устойчив начин. Нашата система прави това възможно за Вас по един лесен и достъпен начин. Не се колебайте и се свържете с екипа на Артоаза!

Очакваме Вашите запитвания

Телефон:
+359 878 899 755
+359 877 551 210

Форма за запитване

банер