При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

Очаквани продукти

Очаквани продукти
Филтри

Артикули 1-24 от 42

Сортиране
Страница

Всичко за дома от Artoaza

В онлайн магазин Artoaza може да закупите всичко за дома. Може да избирате между висококачествени облицовки за стена, самозалепващи 3d тапети, аксесоари за по-лесно поставяне и много други продукти. 

Как да създадете красив интериор у дома с качествени материали? 

Създаването на красив вътрешен интериор у дома изисква планиране, но с качествените материали от нас това ще бъде по-лесно. Добре е да определите в какъв стил и цвят искате да промените дома си. След това може да разгледате различните видове продукти като самозалепващите тапети лукс, фолио за мебели и кухня или пък стилни подови настилки и первази. А накрая, може да се заловите за работа!

Какви стенни облицовки ще намерите в Artoaza?

Ние от Artoaza можем да предложим голям избор от стенни облицовки. Предлагаме стенни облицовки под формата на PVC панели, които са лесни за поставяне и поддръжка. Налични са различни красиви дизайни и текстури, които ще преобразят дома Ви по най-лесния и стилен начин.

Още продукти за нови идеи за интериор за дома Ви

Преди да се отдадете на вътрешни ремонти, посетете нашият сайт и разгледайте раздела с очаквани продукти. Ще откриете нови красиви тапети и панели, които можете да поръчате предварително и то на промоционална цена.