Меню
Вашите продукти

Самозалепващ панел бали

Самозалепващ панел бали
Самозалепващ панел бали
New Hot -42 %
Самозалепващ панел бали
Самозалепващ панел бали
Самозалепващ панел бали
3.50 лв
6.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на продукта: А024
 • Тегло: 0.10кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващия панел бали е идеалното решение за елегантен и функционален интериор, този иновативен продукт, ще превърне вашия дом в оазис на красота и комфорт. Този впечатляващ панел съчетава изискан дизайн с функционални качества, които ще ви зашеметят.

Едно от уникалните предимства на самозалепващия панел бали е неговата звукоизолация. Качествените материали използвани при производството му, гарантират намаляване на нежеланите шумове от външната среда. Независимо дали живеете в шумен град или просто търсите допълнително спокойствие и уют в дома си, този панел ще ви помогне да създадете тиха и релаксираща обстановка.

Освен това, самозалепващия панел бали предлага топлоизолационни свойства. Със своята висококачествена изработка, то ще помогне да задържите топлината вътре в стаята през студените зимни месеци и да отблъсне горещините през лятото. Това ви позволява да създадете по-комфортна среда и да намалите нуждата от честа употреба на отоплителни и охлаждащи системи. Резултатът е по-ниски разходи за енергия и по-екологичен начин на живот.

Едно от най-големите предимства на самозалепващия панел бали е лесната му инсталация. Без необходимост от сложни инструменти или професионални умения, можете да приложите панела на всяка гладка повърхност без усилие. Просто отлепете задната част и го поставете на стената. Това ви спестява време, пари и главоболия, свързани със стандартните методи на монтаж.

Поддръжката и почистването на самозалепващия панел бали са също толкова лесни, колкото и неговата инсталация. Просто използвайте влажен парцал, за да го избършите и да върнете блясъка му. Благодарение на висококачествените материали, използвани при изработката на панела, той е устойчив на замърсявания и издръжлив на влага. Така можете да се наслаждавате на красив и безупречен интериор, без усилие.

Изберете самозалепващия панел бали и превърнете всяка стая в уникално и вдъхновяващо пространство. Неговият елегантен дизайн, звукоизолационни качества, топлоизолационни свойства, лесна инсталация и лесно почистване са само част от многобройните предимства, които този продукт предлага. Насладете се на уют, комфорт и красота във вашия дом със самозалепващия панел бали.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инструкции за монтаж на Самозалепващи Панели ЛУКС с PVC покритие

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

Подготовка:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

Препоръки:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)