При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

КАК ЛЕСНО ДА РАЗЧУПИТЕ И ПРОМЕНИТЕ ИНТЕРИОРА СИ

Обновено на: 24.04.24 

Изберете различни самозалепващи тапети като акцент в дома Ви

РАЗЧУПЕТЕ МОНОТОНИЯТА И ИЗБЕРЕТЕ 3D САМОЗАЛЕПВАЩИ СТИКЕРИ ЗА СТЕНА!

3D самозалепващи стикери 

На живо изглеждат дори по-добре от снимката. Тяхната популярност се дължи на факта, че те представляват необичайна декорация, която моментално променя дори много семпъл интериор. Стикерите за стена се вписват идеално в помещения в съвременен стил, превръщайки се в интересен акцент в личното или служебно пространство.

3D самозалепващия стикер за стена не е просто декорация, той със сигурност ще привлече вниманието на Вашите гости. В нашата оферта ще намерите и самозалепващи 3D стикери за стена, които ще осигурят нестандартно изживяване. Придайте на стаята си невъобразима дълбочина. В допълнение, можете да намерите огромно разнообразие на 3D стикери под формата на стенни рисунки и дизайни, подходящи за детска стая и да създадете приятна, вълшебна и уникална атмосфера за най-малките у дома.

3D самозалепващите стикери, които предлагаме в нашия онлайн магазин, са продукти с много високо качество. Не се страхувайте, че ефектът може да изглежда кичозен. Както щампата, така и фолиото са естетически издържани, гарантирайки положителна оценка от страна на Вашето семейство и гости.

3D самозалепващите стикери за стена са модерна алтернатива на популярните фототапети и фурнири. Въпреки че за някои те могат да бъдат асоциирани предимно с детска стая, всъщност такива стикери могат успешно да се използват в целия дом. Правилно подбраният модел ще оживи всеки интериор, създавайки уникална атмосфера в него. Предимството им е лесен и бърз монтаж, както и лесен демонтаж. След отстраняване на стикера, стената изглежда точно както преди да го залепите, така че не е необходимо да боядисвате или веднага да покривате местата, където е бил залепен стикера.

За да декорирате стена във Вашия дом, не е нужно да я покривате с тапети или да я окачвате с картини. Предлагаме нова и прекрасна декорация - 3D самозалепващи стикери. В нашият асортимент от самозалепващи стикери оферираме разнообразни предложения дори такива с ефект дупка.

3D самозалепващите стикери обхващат страхотни визуални ефекти, които Ви позволяват да създавате невероятни декорации за стена, например когато на стената Ви имате дупка с пропаст, гледка към море или планински пейзаж. Самият ефект е толкова реалистичен, че със сигурност много хора автоматично ще решат да проверят какво има от другата страна на „дупката“.

На пръв поглед стикера изглежда така, сякаш стената на стаята е опустошена от изстрел или удар с кирка. Такъв стикер е оформен като дупка в стената, разкриваща натрошена мазилка, натрошен камък, тухла, бетон или пясъчник. Ръбовете му са неправилни, назъбени и нащърбени, но след вглеждане откриваме, че това е интересен, интригуващ модел. Но това не е всичко. Такъв самозалепващ 3D стикер за стена, наподобяващ досущ дупка разкрива нови, неочаквани гледки. През такъв стикер взиращия се може да види красиви пейзажи, животни, растения и цветя, прекрасни паметници и архитектура. Визуално изглежда сякаш гледаме през прозорец, но този прозорец не е тривиален правоъгълник с рамки. Интригуващата, неправилна форма на  3D дупката в стената фокусира нашето внимание повече върху стикера, отколкото гледката от прозореца.

Стенни панели с красиви декорации

Изборът на стенни панели с красиви декорации може да трансформира Вашия дом, като внесе стил, топлина и уникален характер във всяко пространство. Когато търсите идеалния стенен панел, е важно да се съсредоточите върху дизайна и стила, които допълват или контрастират със съществуващия интериор в жилището Ви. Модерните и красиви декорации могат да добавят много съвременен вид и един по-различен поглед върху нещата. А ако ги избирате за детска стая се фокусирайте и върху по-ярките цветове и декорации. Изборът на правилния цвят може значително да повлияе на настроението и възприятието на пространството. Светлите цветове могат да направят стаята по-просторна и светла, докато тъмните тонове създават по-интимна и уютна атмосфера.

СЪВРЕМЕННА ФОРМА ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА СТЕНИ С ПОМОЩТА НА САМОЗАЛЕПВАЩИ СТИКЕРИ С 3D ЕФЕКТ.

3D стикерът, поставен върху стената е напълно нова форма за декорация на стена: нещо средно между тапет (залепва се върху стена) и картина (има ограничена форма, размер и уникален десен). Можете да го залепите на стената поотделно, но можете също така да проектирате две или три "дупки", в зависимост от размера на повърхността на стената и Вашата креативност. Освен това е универсален, когато става въпрос за място за декорация. Избраният модел фототапет под формата на 3D самозалепващ стикер с ефект на дупка върху стена можете да поставите навсякъде във Вашия апартамент, не само в стаите, но и в банята и коридора, където често ни отбягват идеи за декориране на стените.

Не забравяйте, че имитацията на дупка в стената с красива гледка или пейзаж може оптически да увеличи пространството на малките помещения, в които се чувстваме малко претоварени от ежедневното си пребиваване. Този тип фототапет под формата на самозалепващ стикер за стена ще даде повече живот и енергия на интериора и усещането за отваряне на това пространство към широко пространство, излизащо зад дупката. Изберете типа на дупката и изгледа - имаме хиляди интересни модели, от които да избирате.

3D САМОЗАЛЕПВАЩИТЕ СТИКЕРИ: НЯМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ.

Предлаганите стикери се отличават не само с високо качество, но и с безпроблемно поставяне. Можете лесно да се справите сами. Достатъчно е да изберете мястото и след няколко минути ще получите страхотна, нестандартна декорация.

Нещо повече, стикерът може да бъде премахнат от стената по всяко време. Нашите продукти не оставят следи от лепило и не увреждат покритието. Не рискувате нищо - когато след време тази декорация Ви доскучае, можете лесно да я замените с друга.

ЗАЩО СИ СТРУВА ДА ИЗБЕРЕТЕ 3D САМОЗАЛЕПВАЩИ СТИКЕРИ?

Чудите се дали 3D самозалепващите стикери или фототапетите са най-добрият начин да освежите интериора си? Уверяваме Ви, че да!

- Позволяват евтина метаморфоза на интериора - те са много по-евтини от картините, дървените стени или други декорации
- Лесно и бързо се монтират и демонтират
- Не цапат стените, не причиняват пръски боя, не оставят дупки
- Подходящи са за различни помещения у дома и на работното място
- Те могат да бъдат залепени върху различни повърхности, в произволни конфигурации

Приканваме Ви да разгледате нашите 3D фототапети, 3D самозалепващи стикери и самозалепващи се плоскости. Вярваме, че вдъхновени от тези продукти ще създадете оригинален интериор в дома си.

Променете Вашия дом или офис по лесен, бърз и икономичен начин, например с 3D самозалепващ стикер за стена с визуални ефекти, най-добрата декорация за стена с впечатляващи изображения на тема, която предпочитате. Можете също така да ни изпратите Вашия проект посредством електронна поща и нашият дизайнерски екип ще изготви продукт по поръчка за Вас.

Нашите 3D стикери за стена със сигурност са очарователни и най-важното е, че се поставят много лесно! Без проблеми, без големи разходи и без сложни работи и инструменти, които изискват специалисти. Няма по-добра алтернатива на пазара, за да украсите оригинално дома или работното си място. 3D самозалепващите стикери се предлагат в различни размери и цветове.

Назад към всички статии