Меню
Вашите продукти

Пано метеор

Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
New Hot -54 %
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
Пано метеор
2.75 лв
6.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В187
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70х77см ( Ш / В )
✓ Дебелина 3 мм
✓ Всяко пано покрива 0.539 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Всеки дом или офис има нужда от продукти, които съчетават красота и функционалност. Точно такова решение представлява пано метеор – съвършенството в областта на интериорния дизайн и комфорт.

Метеор е пано, изработен с голямо внимание към детайла, като комбинира елегантен и модерен дизайн с безкомпромисно качество. Всеки елемент, от материалите до уникалния дизайн, са създадени така, че да отговарят на високите стандарти на днешните потребители.

Звукоизолация: Освен като елегантен декоративен аксесоар, пано метеор функционира като ефективно решение срещу нежелания шум от външния свят. Независимо дали искате да блокирате градския шум или просто да създадете тихо и спокойно пространство у дома, това пано е правилният избор.

Топлоизолация: Забравете за студените зимни дни и горещите летни нощи. Пано метеор е предназначено да ви осигури комфорт, като запазва желаната температура в помещението по-добре и същевременно намалява разходите за отопление и климатизация.

Лесен монтаж: Инсталацията на панела метеор е бърза и лесна. Подробните инструкции и интуитивният самозалепващ дизайн гарантират, че дори и неопитните потребители могат лесно да монтират продукта.

Лесна поддръжка: Всяко замърсяване може да бъде лесно премахнато с влажна кърпа, без да е необходимо използването на агресивни препарати. Това прави панела метеор идеален за семейства с деца или домашни любимци.

Благодарение на универсалния си дизайн, пано метеор се вписва перфектно във всеки интериор. Хол, спалня, детска стая или офис – този панел добавя завършеност и стил към всяко пространство.

При избора на материали и технологии за производство на пано метеор основният акцент е върху дълготрайността. Това гарантира, че продуктът ще остане функционален и красив дълги години след покупката.

В света на интериорния дизайн, където всеки детайл има значение, пано метеор се издига като символ на модерността, качеството и иновациите. Този панел е не просто декорация, той е инвестиция в комфорта, красотата и функционалността на вашия дом или офис. С пано метеор вие инвестирате не само в продукт, но и в по-добро качество на живот за вас и вашето семейство. Нека вашето пространство блести с нова светлина, качество и уют с пано"Метеор".

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: