При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

-17%

Ръчна монтажна пяна за лепене MOMENT ONE FOR ALL

Код на продукта
PP123
Тегло: 0,44 кг.
В наличност
Инструкции за поставяне
Промо цена 16,50 лв. Редовна цена 20,00 лв.
Поръчай сега и получи в срок от 1-2 работни дни!

Доставяме в срок от 1-2 работни дни*

*Поръчки, направени след 14:00, се обработват на следващия работен ден

Доставка в цяла българия Доставка в рамките на 1 - 2 работни дни.

Опция “Преглед преди плащане” Вижте продуктите преди да ги заплатите

Връщане в рамките на 14 дни от получаването на стоката

Описание

Ръчната монтажна пяна за лепене Moment One For All Universal е еднокомпонентно, универсално лепило за различни приложения. Ръчната монтажна пяна Moment One For All Universal притежава отлична адхезия върху различни повърхности, като в комбинация с възможността за леки запълвания на кухини и лека нивелация, го прави особено подходящо за употреба върху неравни повърхности. Продуктът позволява да се спестят време, средства и усилия за завършване на строителните дейности. Използването на универсалното PU строително лепило помага да се избегне образуването на топлинни мостове. Продуктът притежава адхезия върху голяма част от строителните основи като дърво, бетон, камък, метал и други. Втвърдява се напълно в рамките на 2 часа, пълна механична якост се достига най-рано за 24 часа. Якостта на лепилото зависи от условията на околната среда – температура, влажност на въздуха, основа и приложение. Продуктът не съдържа хлорофлуоровъглеродни (CFC) съединения. Втвърдената полиуретанова лепило трябва да бъде защитена от UV лъчи чрез боядисване или с нанасяне на повърхностен слой уплътнител, мазилка или друго покритие. Moment One For All Universal е със слаба адхезия към полиетилен, Teflon® и някои други пластмасови повърхности. Съхранявайте флакона винаги с дюзата насочена нагоре. При пренасяне на отделни флакони с лек автомобил съдът да се съхранява увит в кърпа в багажника – никога в купето.

 


Опаковка - 750мл.

Плътност на лепилото 22 - 26 kg/m3

Отворено време < 5 min
Време на изрязване 65 – 75 min

Виж повече
Инструкции за поставяне

Инструкции за работа
Нанесете лепилото на успоредни ивици (15 cm разстояние между ивиците) по хоризонталните ръбове на плоскостта. Спазвайте отстояние от 5 cm от краищата и фиксирайте плоскостите в рамките на макс 3 минути след нанасяне.
След точно позициониране притиснете плоскостта към основата. Прилагайте постоянен натиск върху плоскостта за около 5 минути. След това може да спрете да прилагате механичното укрепване. Оставете да се втвърди за поне 2 часа преди да приложите натоварвания. Продължете със следващите строителни дейности около 2 часа след лепенето. Пълната якост на свързване ще бъде постигната за 5 дни.

Виж повече
Ревюта
 1. Рейтинг:
  100%
  Имат всички необходим продукти за да може всеки само да си завърши проекта.

  Виктор Илиев,

 2. Рейтинг:
  100%
  Лесна за употреба.

  Румяна Георгиева,

 3. Рейтинг:
  100%
  Пианата е страхотна, обира неравностите на стената!

  Асен Монев,

Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Ръчна монтажна пяна за лепене MOMENT ONE FOR ALL
Ръчна монтажна пяна за лепене MOMENT ONE FOR ALL
Може да харесате също