Меню
Вашите продукти

Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм

Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Hot -56 %
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
Самозалепващо пано бял сечен камък 5мм
3.55 лв
8.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: B504
  • Тегло: 0.11кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващо пано бял сечен камък е перфектен за всякакъв вид интериорни стилове. Той може да се използва както в модерни, така и в традиционни интериори. Благодарение на своя бял цвят и дизайн, този тапет може да се съчетае с много различни цветове и материали, което го прави идеален за всяка стая в дома.

Самозалепващо пано бял сечен камък е един от най-иновативните и естетични продукти на пазара за обзавеждане. Този продукт представлява самозалепващ се тапет, който е изработен от висококачествени материали и има уникален дизайн, който прилича на сечен камък. Това пано е перфектно за обновяване на интериора на кухнята, банята, коридора, спалнята както и още много други помещения.

Един от основните предимства на този продукт е лесната му инсталация. Той може да се залепва без нужда от специални инструменти или техники и може да се изрязва по желание, за да отговаря на размерите и формите на стената, където ще бъде поставен. Това го прави изключително удобен за хора, които искат да обновят интериора си бързо и лесно.

Самозалепващо пано бял сечен камък е идеален за хора, които искат да направят голяма промяна в интериора си, но не искат да инвестират много време и пари в професионална инсталация на тапет. Този продукт предлага лесен начин за обновяване на интериора в дома Ви, като едновременно с това добавя красота и естетика.

Това самозалепващо пано може да бъде използвано и за комерсиални цели, като например обзавеждане на хотели, ресторанти и офиси. Този продукт е перфектен за създаване на уютна и елегантна обстановка във всяка стая.

Самозалепващо пано бял сечен камък е изработено от висококачествени материали, които го правят изключително здраво и устойчиво. Паното е устойчиво на влага което го прави подходящо за всякакви условия и множество различни помещения.

Когато се използва правилно, самозалепващо пано бял сечен камък може да създаде много различни уникални интериорни стилове. Самозалепващото пано може да бъде съчетано с модерни мебели и аксесоари, както и с традиционни елементи за интериорен дизайн. Без значение какъв е вашият личен стил, този продукт може да ви помогне да създадете перфектната обстановка за вас и вашите близки.

В заключение, самозалепващо пано бял сечен камък е един от най-иновативните и естетични продукти за интериорен дизайн на пазара. Този продукт предоставя широк спектър от възможности за стилизиране на всяка стая в дома или офиса, като едновременно с това е изключително лесен за поставяне и поддръжка. Независимо от това, дали търсите начин да обновите вашата спалня, дневната или офиса си, самозалепващо пано бял сечен камък е перфектното решение, което може да ви помогне да постигнете вашия желан интериорен стил.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: