При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

3Д тапети за стена: как да разнообразите помещенията у дома

3Д тапетите за стена са идеални за всеки дом, чийто обитетели искат да го обновят бързо, лесно, без излишни усилия и най-важното - качествено. Избраните 3д тапети за стена могат да придадат на помещенията изцяло нов облик, да добавят дълбочина и визуални ефекти на стените. В тази статия, екипът на Artoaza Ви е приготвил детайлно разглеждане на стаите, в които можете за поставите 3д тапети, както и какво точно представляват и по какъв начин се поддържат. 

3Д тапети: какво представляват?

3д тапетите са стенни облицовки, изработени в различни текстури и дизайни за създаване на триизмерни и визуални ефекти. Те могат да имитират материали като камък, дърво или текстил и често се използват за акцентни стени. Тези тапети са популярни заради способността им да създават дълбочина и уникален стил във всяка стая. Според проучвания, висококачествените 3Д тапети могат значително да подобрят естетиката на интериора и да добавят усещане за по-голям простор​ на помещението.


Как да декорираме с тапети с 3Д ефект?

Можете да използвате 3д тапетите по различен начин и различна цел, но е добре да внимавате с претрупването и смесването на стилове и дизайни. Подготвили сме ви 3 идеи за помещения, в които 3д тапетите ще изпъкват и ще създават специално усещане за обитателите на дома. 

3Д тапети в коридора

Коридорът често е пренебрегвано пространство, но с 3Д тапети можете да го превърнете в привлекателно междинно място към стаите във Вашия дом. Изберете дизайни с геометрични фигури или абстрактни мотиви, които създават усещане за дълбочина и динамика. Според специалистите, правилният избор на тапети може да направи коридора визуално по-просторен и интересен​.

3Д тапети в спалнята


Спалнята е място, което не се нуждае от крещящи тапети с абстрактни мотиви, нито пък от прекалено много шарки. Добре подбраните 3Д тапети с подходяща текстура и цвят, могат да създадат истински релаксираща атмосфера. Небрежните светли цветове и форми, както и природните мотиви са добре дошли в спалнята, като също така трябва да се стараете да ги съчетаете с останалия интериор. Подходящите тапети могат дори да спомогнат отпускането и качествения сън.

3Д тапети в детската стая

Детската стая, от друга страна, се нуждае от живот и светли, интересни цветове, които да бъдат подходящи за Вашето съкровище. Въображението на децата няма граници и затова 3Д тапетите с весели и ярки дизайни могат да създадат приказна атмосфера, която е идеална за децата. Изберете тапети с мотиви на животни, космически кораби или фантастични светове, които ще стимулират въображението и креативността на им. 3д тапетите, предлагани от Artoaza са лесни за почистване и издръжливи, което автоматично значи, че са и идеални за поставяне в детската стая.

Как да поддържаме тапетите у дома чисти?

Поддържането на 3Д тапетите чисти е важно за запазване на тяхната красота и издръжливост. Редовно почиствайте праха с мека четка или суха кърпа. За петна използвайте влажна кърпа и мек сапунен разтвор, като избягвате агресивни почистващи средства. Важно е да не търкате силно, за да не повредите текстурата на тапетите. При по-упорити петна и в случай, че сте закупили тапетите си от магазин за стенни облицовки Artoaza, можете да се консултирате по телефона с наш служител, който да Ви обясни какво точно да предприемете, за да почистите упоритите петна. Обикновено, споменатите методи работят безотказно.

 

Какви други продукти ще откриете в магазина на Artoaza?

В онлайн магазина на Artoaza ще откриете продукти, които да помогнат с декорирането на Вашия дом, както и да бъдат чудесна добавка към 3д тапетите. Изберете между PVC панели за стена, ламперии, самозалепващи панели и много други. Всички наши продукти са изключително лесни за поставяне, монтаж и поддръжка и не изискват допълнителни разходи или знания от Ваша страна, само трябва да следвате инструкциите на сайта ни. За повече информация, посетете сайта на Artoaza и разгледайте най-добрите ни оферти!

Назад към всички статии