Меню
Вашите продукти

3Д тапет имитация на камък травертин

3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
Hot -57 %
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
3Д тапет имитация на камък травертин
2.90 лв
6.80 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В180
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70х77см ( Ш / В )
✓ Дебелина 3 мм
✓ Всяко пано покрива 0.539 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3Д тапет имитация на камък травертин е уникален продукт, който ще ви помогне да промените изцяло вида на стените ви. Той придава реалистичен и естествен вид на естествен камък към стените, като придава текстура и дълбочина. Този тапет е идеален за всички, които искат да постигнат елегантен и стилен интериорен дизайн в своя дом.

Тапетът имитация на камък травертин е идеален за употреба в различни стаи на дома, включително спалнята, хола, кухнята, банята и дори за офисните помещения. Камъкът травертин има уникален и естествен вид, който е идеален за създаване на много различни интериорни стилове. Можете да го използвате за създаване на модерен, рустик, еклектичен или традиционен интериорен дизайн.

Създаването на стилна и модерна обстановка е лесно с тапета имитация на камък травертин. Той може да бъде комбиниран с различни видове мебели и аксесоари, за да постигнете перфектно съчетание. Ако искате да постигнете модерен и минималистичен интериорен дизайн, можете да комбинирате тапета с метални и стъклени мебели и аксесоари, като красиви модерни лампи, които ще придадат допълнителна елегантност на стаята.

Ако предпочитате по-еклектичен интериорен дизайн, можете да комбинирате тапета с дървени мебели, текстилни аксесоари и меки килими. Това ще придаде на стаята топъл и уютен вид, като ще създаде атмосфера на уют и комфорт.

Тапетът имитация на камък травертин е изключително лесен за монтиране и не изисква специални умения или инструменти. Можете да го поставите на стените си сами, без да е нужна професионална помощ. Тапета е направен от висококачествени материали, които го правят устойчив на износване и лесен за почистване. Така че можете да бъдете сигурни, че тапетът ще издържи години наред, без да изгуби своя красив външен вид.

Като продукт, тапетът имитация на камък травертин е екологично чист и несъдържащ вредни вещества. Той е създаден с мисъл за околната среда и здравето на хората. Това го прави идеален за всички, които се грижат за здравето на семейството си и околната среда.

Инсталирането на тапета имитация на камък травертин е бързо и лесно. Той е самозалепващ се което означава, че не е необходимо да използвате лепила или други инструменти. Просто го поставяте върху стената и го изравнете, като го натискате с длани. Така ще постигнете перфектен резултат без напрежение и главоболие.

Тапетът имитация на камък травертин е идеален за всички, които искат да освежат своя дом и да му придадат уникален вид. Той ще създаде атмосфера на елегантност и стил, която ще впечатли всички гости. Възможностите за комбинации и стилове са безкрайни така, че можете да изразите своята индивидуалност и творчески потенциал, като използвате тапет имитация на камък травертин.

Независимо дали търсите нещо за спалнята си, хола, кухнята или банята, този тапет е идеалният избор за вас. Той ще ви помогне да постигнете перфектния интериорен дизайн, който ще ви накара да се чувствате уютно и комфортно във вашето собствено пространство.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: