Меню
Вашите продукти

Самозалепващ панел инфинити

Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
New Hot -35 %
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
Самозалепващ панел инфинити
3.90 лв
6.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на продукта: А001
 • Тегло: 0.10кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Представяме ви самозалепващия панел инфинити - перфектното решение, което ще превърне вашето жилище в източник на вдъхновение и хармония. Този уникален панел притежава изтънчен дизайн и въплъщава безкрайни възможности за декорация на различни пространства.

Създаден с най-високо качество и внимание към детайла, самозалепващия панел инфинити е идеален за всяка стая във вашия дом. С луксозния си дизайн, той ще придаде елегантност и изтънченост на всяка стая, без значение дали става въпрос за дневна, кухня, баня или спалня.

Във вашата дневна стая, самозалепващия панел инфинити може да се използва за създаване на красив акцент върху иначе скучните стени. Съчетайте го с модерни мебели и аксесоари, за да създадете единствена и неповторима атмосфера.

В кухнята, самозалепващия панел инфинити ще придаде модерен и стилен вид. Можете да го поставите на стената зад кухненския плот или да го използвате като фокус върху острова. Неговата водоустойчива повърхност го прави подходящ за употреба в близост до мивки и е лесен за почистване с влажна кърпа.

В банята, самозалепващия панел инфинити ще създаде уютна и спокойна обстановка. Той може да се постави върху стените около ваната или душ кабината, за да добави изтънченост и стил. Панела инфинити е устойчив на влага и се почиства лесно с влажна кърпа.

Самозалепващия панел е изключително лесен за инсталиране. Просто отстранете защитното фолио от задната част и го поставете върху гладка и чиста повърхност. Можете да го коригирате при необходимост, без да оставяте следи или повреди.

Поддръжката на самозалепващия панел инфинити е изключително лесна. За да го почистите, просто използвайте влажна кърпа или гъба, за да премахнете праха или замърсяванията. Няма нужда от специални почистващи препарати или химикали.

Самозалепващия панел инфинити е създаден с издръжливи материали, които гарантират дълготрайност и качество. То не избледнява и не се износва с времето, осигурявайки ви дълготраен и стилен дизайн.

Не се колебайте да инвестирате в самозалепващия панел инфинити. Той е перфектното решение за преобразяване на вашия интериор бързо, лесно и качествено. Предоставяйки ви безкрайни възможности за декорация и съчетавайки лесната инсталация, поддръжка, и високо качество този панел ще запази своята естетика и вид през годините.

Със самозалепващия панел инфинити можете да създадете интериор, изпълнен със стил и хармония във всяка стая на вашия дом. Нека вашето жилище се превърне в източник на вдъхновение и уют с това изключително декоративно решение!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инструкции за монтаж на Самозалепващи Панели ЛУКС с PVC покритие

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

Подготовка:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

Препоръки:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)