Меню
Вашите продукти

3D Пано лукс в бяло 5мм

3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
Hot -57 %
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3D Пано лукс в бяло 5мм
3.35 лв
7.80 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В505
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Представяме ви зашеметяващото 3D Пано лукс в бяло 5мм - луксозно самозалепващо се пано, което съчетава спираща дъха красота с функционалност. Този иновативен тапет може да се похвали с триизмерен дизайн, който добавя дълбочина и текстура към всяка стая. Елегантната бяла цветова палитра създава чист и изискан външен вид, който допълва всеки стил на декор, което го прави универсално допълнение към вашия дом.

Поразителният 3D ефект на този тапет се постига чрез използването на нова иновационна технология която създава реалистичен външен вид и невероятно усещане за дълбочина и текстура. Резултатът е визуално зашеметяваща стена, на която ще завиждат всички ваши гости. Бялата цветова палитра осигурява модерна и минималистична естетика, която пасва идеално както на съвременните, така и на традиционните стилове. Независимо дали искате да добавите нотка елегантност към вашата спалня, всекидневна или офис, това самозалепващо се пано е идеалният избор.

Освен красивия си външен вид, това 3D Пано предлага още няколко предимства. Първо, то е невероятно лесно за инсталиране - не са необходими специални инструменти или опит. Просто отлепете задната част и залепете паното на стената си за мигновена трансформация. 3D паното е изключително издръжливо и дълготрайно, благодарение на висококачествените си материали и производство. Устойчиво е на вода, петна и избледняване, което гарантира, че ще изглежда като ново за дълго време. Освен това се почиства и поддържа лесно, което го прави идеален за натоварени домакинства. Влажната кърпа е всичко, от което се нуждаете, за да избършете всякакви замърсявания или петна.

Изчистената и модерна бяла цветова палитра на този тапет го прави универсален вариант за редица интериорни стилове. Той е идеален за създаване на акцентна стена в минималистично пространство или за добавяне на текстура и дълбочина към по-еклектична стая.

Като цяло самозалепващото се 3D Пано е зашеметяващо и практично допълнение към всеки дом. Красивият му дизайн и лесната инсталация го правят топ избор както за ентусиастите тип "Направи си сам", така и за професионалните интериорни дизайнери. Неговите издръжливи и лесни за почистване материали гарантират, че ще изглежда страхотно за дълго време, което го прави интелигентна инвестиция за всеки собственик на жилище.

Така, че не чакайте! Трансформирайте вашия интериор с помощта на това невероятно 3D самозалепващо пано. Това е лесен и достъпен начин да добавите нотка лукс и изтънченост към вашия дом. Независимо дали искате да обновите своята спалня, всекидневна или офис, това самозалепващо се пано със сигурност ще ви впечатли. Поръчайте своето 3D Пано днес и започнете да създавате вашия мечтан интериор.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: