Меню
Вашите продукти

Самозалепващ панел симпъл

Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
New -46 %
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
Самозалепващ панел симпъл
3.25 лв
6.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на продукта: А012
 • Тегло: 0.10кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Представяме ви самозалепващия панел симпъл - изключително стилно и практично декоративно решение, което ще превърне вашата обстановка в една модерна и уютна среда. Този панел предлага безброй възможности за декорация в различни помещения, включително във вашата дневна стая, кухня, баня и много други.

Самозалепващия панел симпъл е идеалното решение, ако желаете да преобразите вашия дом с минимален труд бързо и лесно. В дневната стая, този панел може да бъде чудесна акцентна точка на стената, добавяйки цвят и текстура на пространството.

В кухнята, самозалепващия панел симпъл може да се използва за създаване на стилен и практичен интериор. Можете да го поставите зад кухненския плот или на стената около острова, за да добавите изискан и съвременен вид на тези места. Със своя уникален дизайн, самозалепващия панел симпъл ще привлече вниманието на всички, които влизат в кухнята ви и ще я превърне в привлекателно място за готвене.

В банята, самозалепващия панел симпъл създава уникален и елегантен интериор. Можете да го поставите на стената около ваната или душ кабината, за да добавите нотка на свежест и красота в това пространство. Този панел е устойчив на влага и се почиства лесно със влажна кърпа, което го прави перфектен за банята, където влагата е често присъстващ фактор.

Монтажът на самозалепващия панел симпъл е бърз и лесен. Просто отстранете фолиото от задната част и поставете панела на гладка, чиста повърхност. При нужда от корекция, можете да го преместите безпроблемно, без да оставя следи или повреди.

Поддръжката на самозалепващия панел симпъл е изключително лесна. За да го почистите, просто използвайте леко влажна кърпа или гъба. Не се налага да използвате агресивни почистващи препарати, което го прави удобен и практичен за ежедневна употреба.

Самозалепващия панел симпъл е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и здравина. Той е устойчиво на избледняване и надраскване, което го прави подходящ за дългосрочна употреба без загуба на цвета и красотата която предлага.

Независимо от това дали търсите начин да обновите дома си или да добавите акцент в определено помещение, самозалепващия панел симпъл е перфектното решение. Той не само ще преобрази визията на вашата стена, но и ще създаде уютна и стилна обстановка, която ще впечатли вас и гостите ви.

Не се колебайте и направете своя избор сега! Самозалепващия панел симпъл е лесно достъпен и предлага безкомпромисно качество и стил. Добавете уникален акцент и стил във вашите помещения със самозалепващия панел симпъл и се насладете на неговата красота и практичност за дълги години. Нека вашият дом се превърне в източник на вдъхновение и хармония с това изключително декоративно решение!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инструкции за монтаж на Самозалепващи Панели ЛУКС с PVC покритие

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

Подготовка:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

Препоръки:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)