Меню
Вашите продукти

3D пана наподобяващи камъни - 5 мм

3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
New Hot -51 %
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3D пана наподобяващи камъни - 5 мм
3.90 лв
8.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: B532
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x77см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.539 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Този 3D тапет с дизайн имитация на естествени камъни е идеален за всеки, който иска да освежи и внесе характер в дома си. С неговата красива и релефна текстура, той превръща стаята в уникално пространство. Особено подходящ е за дневни с камини, като допринася за завършен и стилен декор на помещението.

Нашите тапети не само ще ви спестят време и пари, но са и най-икономичният вариант за освежаване, ремонт, декорация или вътрешна изолация на вашия дом. Вместо да наемате професионалисти и да поръчвате скъпи традиционни тапети и лепила, можете бързо и лесно да преобразите пространството си с нашите самозалепващи тапети. Това не само ще ви спести пари, но и ще ви даде възможност да реализирате своята визия за дома си, без да се нуждаете от помощ.

С помощта на нашите самозалепващи тапети може да преобразите дома си бързо, лесно и качествено. Получавате страхотни резултати на достъпна цена. Тапетите се предлагат в различни дизайни и текстури, което ви позволява да изберете най-подходящия стил за вашето помещение.

Иновативният дизайн на нашите тапети позволява изключително бързо и лесно поставяне, така че няма нужда от наемане на професионален майстор, което ви спестява още повече пари. Самозалепващите тапети могат да бъдат поставени директно на стената без нужда от допълнително лепило, просто отлепете задната част и залепете тапета на чиста и гладка повърхност. Това прави процеса на монтаж бърз, лесен и безпроблемен.

3D тапетите са изработени от висококачествени и устойчиви материали, което гарантира, че ще останат красиви и функционални много години, без да показват следи от износване. Те са устойчиви на влага, замърсяване и избледняване, което ги прави идеални за всеки дом.

Освен това, нашите тапети са напълно безопасни, екологично чисти и без мирис, което ги прави подходящи за всички помещения в дома ви. Те не съдържат вредни химикали или токсични вещества, така че можете да бъдете сигурни, че вашето семейство и домашни любимци са защитени.

Освен всички тези предимства, нашите тапети са и много лесни за поддръжка. Те могат да бъдат почиствани с влажна кърпа или мека гъба, без да има опасност от повреда или изцапване. Това ги прави идеални за помещения като кухнята и банята, където често се изисква почистване.

Не чакайте повече, превървете вашето пространство в нещо невероятно! Подарете на вашия дом уют и стил, който заслужава, с нашите невероятни 3D тапети. Не пропускайте възможността да преобразите вашето пространство лесно, бързо и на достъпна цена. Поръчайте сега и направете вашия дом още по-привлекателен и уютен.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: