При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ 3D САМОЗАЛЕПВАЩ ТАПЕТ?

Защо да изберете 3D самозалепващ тапет?

3D тапетите предоставят опции за интериорен дизайн, непознати преди в миналото, предлагайки зашеметяващи покрития с висока разделителна способност, които добавят дълбочина и текстура към всяка стая или бизнес пространство.

Много дизайни подходящи за всеки вкус

3D тапетите са 3D облицовки за стени и могат да бъдат адаптирани към всякакъв вид естетика или декор, включително:
Класически стилове
Съвременни дизайни
Индустриални теми
Селски декор
Селски интериор и много други.

Независимо дали сте реноватор на вашия собствен дом в стил „Направи си сам“ или професионалист в интериорния дизайн, цветът и графиките с висока разделителна способност на 3D тапетите означават, че ще получите покритие с професионално качество за всяка концепция или цветова схема.

Универсално решение

Новата вълна 3D тапети, често се наричат ​​също подвижни тапети. Това е така, защото 3D тапетът е лесен, за инсталиране което означава, че можете лесно да промените вашите стенни покрития по прищявка, идеално за серийни редизайнери.

3D тапетите са евтини в сравнение с традиционните тапети и някои бои; това прави вашия декор лесен за смяна, когато почувствате, без да разбивате банката.

ГЪВКАВ ДЕТСКИ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Децата растат бързо, както и техните вкусове и интереси. 3D тапетите предлагат евтина опция за декор, която може да бъде в крак с порастващите деца. Имате възможност за лесна промяна на декора с минимално усилие в всеки етап от порастването на вашите деца. Те се мият лесно и са водоустойчиви. Също така при натиск са меки и предпазват от нараняване. Да не забравяме и тяхното предимство, че са топло изолиращи и шумо изолиращи. По този начин вашите деца ще си играят в тяхната стая без шума да ви пречи.

Лесен бизнес декор

Един разрастващ се бизнес може бързо да промени посоката си, тъй като гамата ви от услуги и продукти се разширява. Това може да доведе до нужда и желание, за промяна на стила и цветовата гама на вашия офис.

3D самозалепващите тапети ще ви дадът възможността за бърза и лесна промяна на професионалната Ви среда във всеки един момент. Тази свобода поддържа вашето бизнес пространство актуално, подходящо и вдъхновяващо за вашия персонал и клиентела. В днешно време цената на строителните материали е изключително висока. Ако решите да подновите вашия бизнес обект като ресторант, заведение за бързо хранене, кафене, фризьорски салон и много други, вече не е необходимо да влагате големи суми. С изключително малко средства ще обновите и поставите това изключително красиво и ефектно стенно покритие, без да се нуждаете от майстори.

Ако имате каквито и да било въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Екипа на artoaza e винаги на разположение да ви помогне и посъветва.

Назад към всички статии