При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

5 идеи от Artoaza за елегантен и красив интериор на хол

Всеки желае елегантен и красив интериор за всяка стая в дома си. Разбира се, вкусовете на отделните хора се различават и всеки има свое уникално възприятие за красив интериор в дома. Е, бъдете сигурни, че Artoaza може да отговори на всеки вкус и желание за обновяване на дома. 

Как да декорираме хола с различни тапети за стена?


Промяната на Вашия интериор на хол може да изглежда забавна, но до една степен трудна задача. За да използвате различни тапети за стена, трябва да бъдете изключително внимателни при избора им, както и при съчетаването им с останалата част от интериора - мебели, както и с цветовата гама на стаята. Тапетите могат да помогнат с промяната цветовата гама, но е препоръчително да изберете цветове на тапетите сходни с тези на мебелите или пък такива, които добре си пасват с тях. Изберете тапети за интериор за хол, които могат да създадат една акцентна стена, както и такива, които да са в подобен цвят, но бед особени шарки и орнаменти по тях. Така ще имате различни тапети, с които да създадете динамичен и уникален ефект.

5 идеи за интериор на хол от Artoaza

Чрез правилните идеи и вдъхновение, както и леки насоки, ще бъдете способни да създадете истински впечатляващи интериорни решения. Екипа на Artoaza е подбрал 5 идеи, които ще помогнат да преобразите Вашият хор бързо и лесно. Предложили сме различни идеи, които да могат да се харесат на всеки, който иска да преобрази дома си. В следващите редове ще се запознаете с иновативни декорации за Вашия хол, които включват 3Д ламперия за стена, самозалепващи панели за стена, декоративни растения, интересни килими и не на последно място, 3Д тапети за стена. 

3Д ламперия за стена

Ламперията за стена се завърна в трендовете за обзавеждане и декориране на домовете през последните години. 3Д ламперията  е идеална за създаване на акцентни стени, като привлича окото и създава усещане за уют и лукс на едно място. 3Д ламперията за стена може да бъде изработена от дърво, гипс или път PVC, като тези, изработени от PVC позволяват най-лесен монтаж и почистване. Инсталирането на 3Д ламперия в дома има уловка - тя изисква подходяща светлина, която да я осветява, за да подчертае нейната красота и да помогне да се постигне желания ефект. 

Самозалепващи панели за стена

Самозалепващите панели за стена могат да бъдат идеалният помощник за бързо обновяване не само на хола, но и на другите стаи у дома. Те са леки и са удобни за инсталация от всеки човек, който има нулеви умения в преобразяване на стая, майсторство или монтиране. Въпреки тяхната лекота и това, че се монтират лесно, самозалепващите панели са издръжливи и в повечето случаи водоустойчиви, което зависи от покритието и материала им. Artoaza предлага самозалепващи панели в десетки различни дизайни и текстури, което позволява на хората с различни вкусове да изберат своят дизайн лесно и бързо. Със самозалепващите панели от Artoaza можете също да създадете акцентна стена, както с ламперията, но можете и да да експериментирате по много други начини. Панелите позволяват преобразяването на хола в едно елегантно пространство. 

Декоративни растения

Декоративните растения се отглеждат, за да придават красота и красив аромат на мястото, на което са. Те могат да придадат уют и жизненост на хола, както и на всяка друга стая у дома. Според Вашето пространство и интериор, имате възможност да изберете от много видове декоративни растения, било то големи или малки, които да допълват стила на Вашите ламперии, панели, мебели и цялостната им цветова гама. Не забравяйте, че декоративните растения са акцент, а за да ги направите фокус, може би трябва да изберете друга част от интериора, която да спре да бъде фокусна точка. За да запазите красотата и свежестта на растенията, не забравяйте да ги поддържате. 

Килими в различни цветове и форми

Килимите са ключов елемент в интериорния дизайн на хола, който може да преобрази пространството и да добави топлина и комфорт. Изберете килими в различни цветове или форми, за да създадете уникален и стилен вид. Можете да експериментирате с ярки и наситени цветове, които да служат като акцент, или с неутрални тонове, които да добавят елегантност и изтънченост. Различните форми на килимите – кръгли, правоъгълни или с неправилни форми – също могат да придадат интересен визуален ефект. Комбинирайте ги с мебелите и декорациите, за да постигнете хармоничен и завършен интериор.

3Д тапети за стена

3Д тапетите за стена са отново едно позабравено добро интериорно решение. Те са идеални за хола, защото има видове от тях, които придават нужните за това помещение динамика и дълбочина. Artoaza предлага 3Д тапети в различни дизайни - от геометрични фигури до природни мотиви и дори тапети за детска стая. 3Д тапетите за стена прадлагати от Artoaza имат самозалепващ гръб и са лесни за монтаж, без да се нуждаете от майстори и допълнителни пари за инсталацията им. 

Как се поддържат тапетите чисти?

За да поддържате 3Д тапетите чисти, както и лампериите и панелите, които Artoaza предлага трябва просто да имате парцал и вода, в която да е разтворен малко лек почистващ препарат. В някои случаи, когато няма петна, можете да се справите с почистването само с помощта на влажната кърпа или парцал и вода. Използвайте този лесен начин за почистване и ще се радвате на непокътнати и издръжливи облицовки за стени в продължение на дълго време.

Назад към всички статии