При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Тапет на тухли: модерни ли са и какви декорации си подхождат с тях?

Има различни начини, по които да придадем интересен акцент на някои от стените вкъщи. Един от тях е да използваме тапети на тухли. Те придават интересен модерен и индустриален вид на стаята и можем да кажем, че я превръщат в истинско арт пространство. С правилните мебели и декорации, тапетите с тухли могат да изглеждат истински модерни и чрез тях да постигнем уникални акценти в дома си. 

На мода ли са тапети с тухли? 

Тапетите с тухли влизат и излизат от тенденциите през няколко години. Разбира се, модата е относително понятие и всеки трябва да създава интериора в дома си по начинът, по който му харесва, без да се осланя изцяло на така наречената мода. Тапетите с тухли са изключително универсални и могат да се използват в различни помещения като дневни, кухни, спални и дори бани. Както вече споменахме, този вид тапети също така добавят визуален интерес и текстура, което ги прави идеални за създаване на акцентни стени или преобразяване на цялото помещение. 

С какво да съчетаем тапет тухли? 

В следващите точки ще разгледаме няколко конкретни идеи за декорации, които перфектно допълват тапетите с тухли и подчертават техния арт чар. 

Съчетайте тапет на тухлички с метални елементи и аксесоари 

Металът, съчетан с тухли създава така наречения индустриален вид на помещението. Както вече споменахме, този вид декорации попада и в графата арт декорации. Тапетите на тухлички се съчетават чудесно с метални рамки на картини, малки масички, метални аксесоари като вази, свещници и други. По този начин, се създава една идея по-груб интериор, но отново хармонията и баланса са постигнати успешно. 

Декорирайте със зелени растения и природни елементи 

Зелените растения правят тухлите да изглеждат по-малко индустриални и създават повече уют и топлина. Те добавят истинска свежест и жизненост в интериора, като можете да ги поставите на рафтове или пък на пода. Ако сте алергични или имате член от семейството, на който не му понасят растенията, може да използвате малки изкуствени зелени растения, които да донесат искания ефект. Можете да съчетаете зелените растения и тапет на тухли с дървени маси и столове, които още повече да допълнят обстановката. 

Използвайте индустриални или настолни лампи с метални елементи 

Лампите с метални елементи, осигуряват осветление, стил и характер на пространството. Тях можете да изработите и сами, като оставите крушките видими и направите другата част от метални елементи, за да създадете модерна атмосфера. При възможност, изберете лампи с регулируемо осветление, но се стремете светлината да е топла, а не студена. По този начин можете да промените настроението в стаята. 

Къде да открием тапет на тухлички? 

Ако сте в търсене на тапет на тухлички, се обърнете към Artoaza. Ние предлагаме самозалепващи 3D тапети с дизайн на тухли, които са идеални за бързо и лесно преобразяване на всяка стая, без нужда от нищо друго, освен двете Ви ръце и желание да направите дома си по-красив! Освен това, тапетите на тухли, които предлагаме са с различни цветове и дизайни - от бели и бежови, до мраморни тухли, с които могат да бъдат постигнати различни стилове. Доверете се на Artoaza за преобразяване на Вашия дом! 

Назад към всички статии