При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

3D ТАПЕТИ ЗА СТЕНА - ВИДОВЕ, ЦЕНИ, МНЕНИЯ, ПРИМЕРНИ АРАНЖИРОВКИ

3D тапети за стена - уникален начин за реновиране на вашия дом.

3D тапетите са пространствени фототапети, за които определено си струва да намерите място във Вашия дом. Те са нестандартни, нетипични и изпъкващи сред останалите, защото придават илюзията за простор, която е така желана във всеки домашен интериор. Предлагаме варианти, покрити с фотореалистични тухли, камък, шисти, геометрични фигури, капитониране или повърхност, наподобяваща занитена стомана. Не без причина 3D тапетите са високо ценени сред интериорните дизайнери - поръчайте още днес!

Сред предложенията за съвременни тапети за стена, триизмерните тапети са сравнително млад, но изключително популярен декоративен елемент. Най-често грабват окото абстрактните графики. 3D тапетите за стени са интересен, но същевременно и банален оптически трик, който е подходящ особено в стаи или апартаменти с малка площ. 3D тапетите са декоративно предложение, което може да се приложи както у дома, така и в офиса. Такъв триизмерен тапет дава възможност за залепване на стени, врати, тавани и други повърхности. Често срещан мотив върху 3D тапетите са геометричните фигури и абстракции, но не само. Нашата оферта включва и други дизайни. Общото между всички мотиви на триизмерните тапети е фактът, че те сякаш „излизат“ от стената.

3D тапетите за стена осигуряват страхотен визуален ефект и създават интересна оптична илюзия, която прави изображението върху тях да изглежда реално. Това особено се забелязва при стандартните строителни материали като тухла или камък. Монтирането на истински тухли обикновено включва много големи финансови разходи, а често и значително намаляване на свободното пространство - като правило камъкът е доста дебел и всъщност може да повлияе на простора на помещението. Това е особено важно в случай на малки стаи, но не само - свободното пространство винаги е за предпочитане. 3D тапетът върху стена може да създаде илюзия в дадена стая, която не може да се опише с думи - трябва да се уверите със собствени си очи!

3D тапетите за стени са най-добрият начин да създадете възхитителен ефект във всяка стая. Доскоро някои продукти не са били особено успешни, но в днешно време тапетите са с много високо качество и изглеждат страхотно, което Ви позволява да постигнете много видим триизмерен ефект.

Ако планирате ремонт или вътрешно довършване, разгледайте предложенията на нашия онлайн магазин.

3D тапети за стена - видове

Имаме много голям избор от триизмерни тапети за стена. Те са подходящи главно на всекидневната, но също така и за спалнята, офиса и детската стая. Те позволяват да създадете уникално, нетрадиционно пространство, много характерно и много необичайно.

При 3D тапетите разделението е както при плоските - хартиени, винилови и флизелинови. В този случай обаче много рядко се избират хартиените тапети. Те са от най-ниско качество. Най-често можете да намерите винилови 3D тапети, също и на флис основа, което ги прави лесни за поставяне.

3D фототапетите са много популярно решение. Снимката придава най-голяма дълбочина. Но за да бъде ефектът наистина висок, трябва да изберете най-качествените фототапети, тоест винилови или латексови с флис основа. Обикновените стикери от фолио за стена често са леко по-размазани, така че не отразяват такъв необичаен ефект на дълбочина.

3D фототапети - цени

Цената на 3D фототапетите е средно по-висока от едноизмерните. Струва си обаче да имате предвид, че тези тапети обикновено са с по-добро качество и малко по-издръжливи. Много производители предлагат изготвяне на фототапет или 3D тапет в цвят по избор. Подобна услуга обикновено струва 25-30 лв. допълнително.

3D тапети за спалнята

3D тапетите за спалня са фантастично решение. Тези с изглед на планини, гори, мъгла или дървета са определено най-популярни. Тапетите са чудесен избор както в хола, така и в офиса, но 3D тапетите, поставени  в спалнята имат най-голям чар. Те изглеждат страхотно, когато срещу тях стои легло или неголям скрин.

В спалнята са подходящи произволни нежни десени, които помагат да се отпуснете и да не се разсейвате. Растителни мотиви, пейзажи, взаимнопроникващи цветове и мъгла - удар в десетката!

Триизмерни тапети за всекидневна

Най-често за стена в хола се избират триизмерни тапети. Все пак това е най-представителното помещение, затова и най-често декорираме стените там. Това е чудесно решение, защото една такава малка промяна може напълно да промени интериора на стаята.

Тапетите, подобни на оригами, са най-доброто решение за по-стилни всекидневни или работни стаи. Бяла и сива абстракция - това е декорация, която ще добави елегантност към всяка стая, но по непринуден и оригинален начин. Благодарение на това стаята ще придобие по-свеж и по-нестандартен вид.

Дневната също е чудесно място за тухли! Или по-скоро за тапет, който имитира тухла. Това е много модерно и сравнително евтино решение. Благодарение на 3D тапета, стената изглежда така, сякаш всъщност е покрита с тухли. Това е елемент, който се вписва във всяка стая и може да се съчетае перфектно с почти всеки стил.

3D тапети или 3D фототапети

В случай на фототапети или триизмерни тапети, те по-скоро може и да не се залепват на всички стени. Това е само малък декоративен елемент, който има за цел да оживи помещението, да му придаде характер. Всъщност е достатъчна само една стена, а ако изберете стикери за стена, дори и малък фрагмент от нея.

И двата варианта са страхотни тапети за всекидневната. Поставени над дивана или до камината, те представляват чудесно решение. Те могат да се използват и за декорация на офис или работна стая. Те също са продукти, подходящи и за деца. Хубави, цветни и блестящи, те със сигурност ще очароват най-малките. Разликата между тях е в начина на изработка. Фототапетите са разработени по снимка и се правят по мярка. 3D тапетите имат повтарящ се десен, който следва ивиците. В този случай тапетите са малко по-скъпи, но реалната сума не прави голяма разлика. Добре изработените тапети отразяват триизмерния ефект, както тези, създадени въз основа снимка.

Поръчайте още днес 3D тапети в магазина artoaza.com

В нашия магазин ще намерите само селектирани 3D тапети, които са предназначени за дългогодишна употреба и са много популярни на целия пазар. Гарантираме незабавната им доставка и пълното съответствие на поръчката с показаното в каталога на нашия уебсайт. Ако имате въпроси или се затруднявате с избора, моля, свържете се с нас възможно най-скоро - ние с удоволствие ще разсеем всички Ваши съмнения по телефон и имейл, така че обадете се или ни пишете още днес.

Назад към всички статии