Меню
Вашите продукти

Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм

Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Hot -55 %
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
Самозалепващ тапет керамична тухла 5мм
3.39 лв
7.50 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В400
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x77см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.539 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващият тапет в стил керамична тухла е висококачествен продукт, който може да трансформира визията на всяко помещение. Този тапет е идеален за добавяне на индустриален и старомоден вечен стил в интериора на дома или офиса. С този самозалепващ тапет можете да създадете визуален ефект на наистина автентична керамична тухла, без да се налага да инвестирате в скъпи и сложни ремонти. Красивия и луксозен стил на този 3d тапет тип керамична тухла в бял цвят, ще предаде свежест и простор във всяко помещение на което се постави.

Възможности за интериорен дизайн:

Индустриален стил - Самозалепващият тапет керамична тухла е идеален за създаване на индустриален дизайн в помещението. Това може да бъде постигнато чрез комбинация с метални елементи, интересна мебел, груби текстури и сурови материали. Този стил може да създаде силна атмосфера в стаята, като добави уникално усещане към интериора.

Модерен стил - Самозалепващият тапет керамична тухла може да бъде използван за създаване на модерен дизайн в интериора. Комбинацията на този тапет с чисти линии и бели мебели, може да създаде изискан и стилен вид. Този стил също може да бъде използван в стаята за гости, за да създаде по-модерен и уникален вид който да впечатли вашите гости.

Старомоден вечен стил - Самозалепващият тапет керамична тухла може да бъде използван, за създаване на рустик дизайн в интериора. Това може да бъде постигнато с комбинация на тапета с мебели от дърво и аксесоари в земни тонове. Този стил може да бъде използван в кухнята или трапезарията, за да добави топлина и уют.

Това са само няколко възможности за интериорен дизайн, разбира се има още много различни варианти на използване на самозалепващият тапет керамична тухла в интериорния дизайн. Можете да го комбинирате с различни цветови палитри, материали и декорации, за да създадете персонална визия на вашето помещение.

Една от най-големите предимства на този самозалепващ тапет е лесният монтаж. Не е необходимо да се ползват лепила или други специални материали. Просто отлепете задната част и поставете тапета върху чиста и равна повърхност. Този продукт е идеален за тези, които не желаят да наемат професионални майстори, за да променят интериора на своя дом или офис. Монтажът на този самозалепващ тапет може да бъде извършен бързо и лесно от всеки, без да се ползват сложни методи и скъпи инструменти.

Самозалепващият тапет керамична тухла е изработен от висококачествени материали, които му придават устойчивост и здравина. Той е устойчив на вода и може да бъде почистван с лекота с влажна кърпа. Това го прави идеален за употреба в най-различни помещения.

Самозалепващият тапет керамична тухла е висококачествен продукт, който може да трансформира визията на вашия интериор бързо и лесно. Той е идеален за създаване на индустриален, модерен или рустик дизайн в интериора на дома или офиса. Този продукт е много издръжлив и лесен за монтаж, което го правят една от най-добрите опции за тези, които търсят как да обновят своя дом или офис бързо и лесно.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: