При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

3D облицовки за стени и под

Филтри

Артикули 1-24 от 269

Сортиране

Описание на категорията

Какво са самозалепващи 3d тапети?

Самозалепващите 3d тапети са панели за стена, изработени от полипропиленова пяна. Те са плътни, като дебелината им може да бъде няколко милиметра. При по-релефните модели самозалепващи тапети тя може да достигне от около 5 мм, а при по-гладките около 3 мм. 3d самозалепващите се тапети са подходящи са бързо освежаване на дома, създават истински арт ефект и са лесни за поставяне върху стените. 

Какви 3d самозалепващи тапети ще откриете при нас?

В онлайн магазин Artoaza предлагаме различни видове самозалепващи се тапети. Дебелината им варира между 3, 4 и 5 мм. Предлагаме тапети подходящи за стаята на Вашето дете, която може да стане доста по-интересна и уютна за него само с помощта на дизайнерските 3d тапети. Освен това, може да изберете тапети, подходящи за хол или спалня. 

Други 3д облицовки, които ще намерите в магазина на Artoaza

В магазина на Artoaza може за откриете много други 3d облицовки. Изберете от панели за баня, завършващи профили и лайсни, панели за таван, первази, подови настилки и самозалепващо фолио за кухня. На сайта ни може да откриете подробни инструкции за поставяне на 3d облицовките, които ще Ви помогнат да обновите дома си по най-добрия начин.