Меню
Вашите продукти

Самозалепващ панел бланко

Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
New -35 %
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
Самозалепващ панел бланко
3.90 лв
6.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на продукта: А014
 • Тегло: 0.10кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващия панел бланко е перфектното съчетание от естетика и практичност, което ще превърне вашия дом в пространство на красота и комфорт. Този впечатляващ панел не само добавя стил и класа в интериора, но предлага и редица качества, които ще ви впечатлят.

Едно от най-забележителните предимства на самозалепващия панел бланко е неговата звукоизолация. Този самозалепващ панел е изработен от висококачествени материали който имат звукоизолационни свойства и осигуряват намаляване на външния шум и създаване на спокойна и тиха обстановка във вашата стая. Независимо дали живеете в шумен градски район или търсите допълнителна изолация от външния свят, самозалепващия панел бланко е вашето решение за тиха и уютна среда.

Освен това, самозалепващия панел бланко предлага топлоизолационни свойства. Благодарение на изработката от висококачествения си материал и специално разработена структура, той задържа топлината във вашия дом през студените зимни месеци и отблъсква горещините през лятото. Това ви позволява да създадете комфортна среда и да намалите разходите си за отопление и охлаждане. Самозалепващия панел бланко е не само стилен елемент във вашия интериор, но и интелигентно решение за енергийна ефективност и икономия.

Едно от най-големите предимства на самозалепващия панел бланко е лесната му инсталация. Благодарение на иновативната система, този самозалепващ панел може да бъде поставен на всяка гладка повърхност без нужда от специални инструменти или професионални умения. Просто отстранете защитното фолио от задната част и залепете панела на желаната гладка и чиста повърхност. Това ви пести време и усилия и ви осигурява перфектен резултат бързо и лесно.

Самозалепващия панел бланко е също толкова лесен за поддръжка и почистване, колкото и за инсталация. Просто използвайте влажна кърпа, за да го почистите от замърсявания и прах. Благодарение на висококачествения материал, от който е изработено, то е устойчиво на петна и лесно се почиства. Това ви осигурява безупречна визия на вашия панел бланко в продължение на години напред.

Избирането на самозалепващия панел бланко е гаранция за стил, качество и функционалност във вашето пространство. Неговата елегантна визия, звукоизолационни качества, топлоизолационни свойства, лесна инсталация и поддръжка са само част от многобройните предимства, които този продукт предлага. Независимо дали се нуждаете от обновяване на дома си, създаване на нов интериор или желаете да добавите функционалност и стил на вече съществуващото пространство, самозалепващия панел бланко е идеалното решение за вас.

Изразете своя индивидуален стил и създайте уютна и тиха обстановка във вашето жилище със самозалепващия панел бланко. Направете добро впечатление на вашите гости с качеството и естетиката, които той предоставя. Насладете се на перфектното съчетание от функционалност и красота, като добавите самозалепващия панел бланко във вашето домашно пространство.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инструкции за монтаж на Самозалепващи Панели ЛУКС с PVC покритие

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

Подготовка:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

Препоръки:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)