При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

ПВЦ плоскости за стена: какво представляват и как да обновим своя дом с тях?

Понякога всеки има вътрешната нужда и усещане да промени нещо в дома си, да го направи по-обновен, модерен и уютен. Това не винаги означава, че искаме да правим цялостен ремонт или освежаваме, а че в една съботна сутрин сме решили, че ни е писнало от бежовата стена в кухнята и искаме промяна, която да ни вдъхнови. Това може да стане лесно с помощта на няколко пвц плоскости и малко въображение. 

Какво са ПВЦ плоскости?

ПВЦ плоскостите обикновено са панели, направени от пвц (поливинилхлорид) материал. Поливинилхлоридът е лек и издръжлив синтетичен материал. Тези плоскости за стена са водоустойчиви, устойчиви на петна и корозия, което ги прави идеални за употреба в различни помещения като бани, кухни и коридори. ПВЦ плоскостите се предлагат в разнообразие от цветове и десени, имитиращи различни материали като дърво, мрамор и камък. Освен това, част от тях са самозалепващи пвц плоскости, подходящи за стени и подове. Монтажът им е лесен и не изисква специални умения или инструменти, което ги прави популярни сред любителите на домашните ремонти.

Как да използваме ПВЦ плоскости като декорация у дома?

ПВЦ плоскостите са идеални за декоративни акценти у дома. Използвайте ги за облицовка на стени в банята или кухнята, за да създадете модерни и устойчиви на влага повърхности. В спалнята или всекидневната, ПВЦ плоскостите могат да се използват за създаване на акцентни стени, които да внесат повече уют и стил. 

ПВЦ плоскости в коридора

Коридорите често са подложени на високо натоварване, което прави ПВЦ плоскостите идеални за тяхната декорация. С помощта на ПВЦ плоскостите можете да създадете приветлива и модерна атмосфера още при входа на дома Ви . Заложете на светли цветове за оптично разширяване на пространството, тъй като коридорите често могат да правят целия дом да изглежда визуално по-малък. 

Самозалепващи ПВЦ плоскости в спалнята като акцент

Самозалепващите ПВЦ плоскости са отличен избор за създаване на акцентна стена в спалнята. Те се монтират лесно без нужда от допълнителни лепила или инструменти. Изберете плоскости с интересна текстура или цветен десен, който да подчертае стената зад леглото. Разбира се, такова е нашето предложение, но все повече наблюдаваме тенденции за неутрални цветове. Това не само ще добави стил и индивидуалност на спалнята, но и ще създаде уютна и комфортна атмосфера. 

ПВЦ плоскост в детската стая 

ПВЦ плоскостите са идеални за детската стая благодарение на своята здравина и лесна поддръжка. Те могат да издържат на интензивната употреба и се почистват лесно от петна и детски рисунки. Цветните и забавни дизайни, предложени от Artoaza, ще добавят игривост и жизненост на стаята. ПВЦ плоскостите също така са безопасни, тъй като не съдържат вредни вещества.

 

ПВЦ плоскости във всекидневната

Плоскости с текстура на дърво или камък са идеални за всекидневната. С тях можете да създадете елегантен и уютен интериор. Поставете ги на една стена като акцент или ги използвайте за покриване на цялата стая. Те са устойчиви на времето, но и на замърсявания, така че можете дълго да им се наслаждавате докато прекарвате време със семейството си.

Как да изберете най-подходящите ПВЦ плоскости за Вашия дом?

Изборът на ПВЦ плоскости зависи от стиловите предпочитания и функционалните нужди на вашия дом. За по-малки помещения изберете светли цветове и текстури, които ще създадат усещане за простор. Ако пък търсите луксозен вид, изберете плоскости с мраморен или дървен десен. В случай, че искате да обновите зони с висока влажност като банята или кухнята, предпочетете водоустойчиви и лесни за почистване варианти. Важно е също така да съобразите дебелината и качеството на плоскостите, за да осигурите тяхната дълготрайност и устойчивост на износване.

Назад към всички статии