При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

ПРЕДИМСТВА НА 3D САМОЗАЛЕПВАЩИТЕ ТАПЕТИ

Какви са предимствата на 3D самозалепващи тапети?

От 30-те години на миналия век тапетите влизат и излизат от мода, тъй като тенденциите и стиловете се променят и технологията за печат се развива. През последните години обаче софтуерът, за графичен дизайн и напредъкът в технологиите за печат доведоха до това, че тапетите се връщат на мода, особено с появата на 3D тапетите.

Какво е 3D тапет? Радваме се, че попита! Прочетете, за да научите повече за света на 3D самозалепващите тапети и да научите за обширните колекции от 3D тапети на пазара.

Защо тапетите се върнаха на мода?

В миналото поставянето на тапети на стена или стая можеше да бъде доста трудна задача, особено като проект „Направи си сам“. Класическите тапети изискваха безброй инструменти, разхвърляни пасти и лепила, почти свръхчовешки способности, за съчетаване на шарки и много търпение.

За щастие тези дни са зад нас. Новото поколение 3D тапети са самозалепващи се, лесни за поставяне и не изискват почти никакви инструменти.

Възраждането на тапетите се дължи и на напредъка в достъпната технология за печат. Съвременните графични програми и принтери означават, че можете да отпечатате почти всичко в дизайн на тапет, включително изображения с висока разделителна способност и фото качество; далеч от зърнестите картини и скъпите релефни щампи върху традиционните тапети.

Въпреки, че тапетите имат подобрение в пълния си спектър от продукти и опции, именно 3D тапетите карат реноваторите „Направи си сам“ и професионалните интериорни дизайнери да се насладят на широкия обхват от дизайнерски опции.

 

Какво е 3D самозалепващ тапет?

Технологията за печат с висока разделителна способност позволи на дизайнерите и печатарите да постигнат огромен напредък в широкомащабното репликиране и печат на графики, което им позволява да представят изображения с дефиниция и дълбочина на рязкост, както никога досега.

 

Това може да се постигне с всякакъв вид дизайн или графика, включително:

Ботанически и флорални изображения и модели
Реалистична мраморна щампа
Реалистична дървена щампа
Естествена щампа на тухли
3д тапет тухли
Естествена фотография и много други

3D тапети са 3D релефни тапети, които използват нови вълнови технологии за щамповане, за да направят шарки и покрития, които буквално излизат от стената, създавайки зашеметяващи ефекти на сенки и форми, които могат да осигурят кинестетично изживяване при докосване.

В заключение 3D тапетите за стена революционизираха интериорния дизайн, създавайки изображения, текстури и модели, които променят обстановката на всяко помещение осезаемо. 3D тапети те не са от хартия, те са безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая. Високо издръжливи и здрави, те могат да се мият и са водоустойчиви. Не на последно място и от висока важност, те са и топло и шумоизолиращи. Какво по-добре да увеличите топлоизолацията на вашия дом и да избегнете излишните външни шумове.

Назад към всички статии