При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

ПРЕДИМСТВА НА 3D САМОЗАЛЕПВАЩИТЕ ТАПЕТИ

Обновено на 24.04.24

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА 3D САМОЗАЛЕПВАЩИ ТАПЕТИ?

От 30-те години на миналия век тапетите влизат и излизат от мода, тъй като тенденциите и стиловете се променят и технологията за печат се развива. През последните години обаче софтуерът, за графичен дизайн и напредъкът в технологиите за печат доведоха до това, че тапетите се връщат на мода, особено с появата на 3D тапетите.

Какво е 3D тапет? Радваме се, че попита! Прочетете, за да научите повече за света на 3D самозалепващите тапети и да научите за обширните колекции от 3D тапети на пазара.

КАКВО Е 3D САМОЗАЛЕПВАЩ ТАПЕТ?

Технологията за печат с висока разделителна способност позволи на дизайнерите и печатарите да постигнат огромен напредък в широкомащабното репликиране и печат на графики, което им позволява да представят изображения с дефиниция и дълбочина на рязкост, както никога досега.

Това може да се постигне с всякакъв вид дизайн или графика, включително:

Ботанически и флорални изображения и модели
Реалистична мраморна щампа
Реалистична дървена щампа
Естествена щампа на тухли
3д тапет тухли
Естествена фотография и много други

3D тапети са 3D релефни тапети, които използват нови вълнови технологии за щамповане, за да направят шарки и покрития, които буквално излизат от стената, създавайки зашеметяващи ефекти на сенки и форми, които могат да осигурят кинестетично изживяване при докосване.

ЗАЩО ТАПЕТИТЕ СЕ ВЪРНАХА НА МОДА?

В миналото поставянето на тапети на стена или стая можеше да бъде доста трудна задача, особено като проект „Направи си сам“. Класическите тапети изискваха безброй инструменти, разхвърляни пасти и лепила, почти свръхчовешки способности, за съчетаване на шарки и много търпение.

За щастие тези дни са зад нас. Новото поколение 3D тапети са самозалепващи се, лесни за поставяне и не изискват почти никакви инструменти.

Възраждането на тапетите се дължи и на напредъка в достъпната технология за печат. Съвременните графични програми и принтери означават, че можете да отпечатате почти всичко в дизайн на тапет, включително изображения с висока разделителна способност и фото качество; далеч от зърнестите картини и скъпите релефни щампи върху традиционните тапети.

Въпреки, че тапетите имат подобрение в пълния си спектър от продукти и опции, именно 3D тапетите карат реноваторите „Направи си сам“ и професионалните интериорни дизайнери да се насладят на широкия обхват от дизайнерски опции.

Основни предимства на ЗД самозалепващи тапети за стена 

Използването на 3Д самозалепващи тапети за стена предлага няколко важни предимства за домашния интериор. С използването на тези тапети за свежата не на дома Ви, може да постигнете изключителни резултати.

Бързо и лесно 

3Д тапетите за стена осигуряват бърз и лесен начин за преобразяване на всяко помещение, без необходимостта от специализирани инструменти или дълготрайни ремонти. Благодарение на своя самозалепващ гръб, Вие можете сами да направите красиви промени в дома си.

Освежава дома 

Самозалепващите тапети са идеални за освежаване на стаите в дома Ви, като позволяват да добавите модерен или класически акцент в интериора си. Благодарение на тях, можете да имате морен и по-уютен дом за нула време.

Изгодна цена

3Д самозалепващите тапети, също така предлагат изгодна цена в сравнение с традиционните методи за преобразяване на дома Ви, като предоставят възможност за икономия на ресурси както финансово, така и времево. Срещу изгодна цена и малко време, Вие получавате качество и елегантност без да се морите и цапате.

Добър резултат

Качествените 3D ефекти на тапетите създават дълбочина и текстура, което допринася за по-завършен и привлекателен вид на помещението. Постигането на добър резултат е гарантирано, благодарение на висококачествените материали и лесната процедура за поставяне.

 

В заключение 3D тапетите за стена революционизираха интериорния дизайн, създавайки изображения, текстури и модели, които променят обстановката на всяко помещение осезаемо. 3D тапети те не са от хартия, те са безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая. Високо издръжливи и здрави, те могат да се мият и са водоустойчиви. Не на последно място и от висока важност, те са и топло и шумоизолиращи. Какво по-добре да увеличите топлоизолацията на вашия дом и да избегнете излишните външни шумове.

Назад към всички статии