При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Обновяване на банята с помощта на панели биг от Artoaza

Обновяването на банята може да бъде един дълъг и изморителен процес, който в традиционния си вариант изисква къртене, майстори, много усилия и време. Това може да се промени, ако просто заменим традиционния метод с нов - поставянето на панели за баня. Панели за стена биг са пвц панели за баня и са подходящи за помещенията, в които има много влага. С тях можете лесно да промените банята си, без нужда от големи ремонти. В тази статия ще се запознаете с панелите за стена биг, как да поставите стенни панели за баня сами, какви цветове да изберете, както и ще Ви предоставим три идеи за поставяне на панели за баня. 

Какво представляват стенни панели за баня биг?

Панелите биг са пвц панели за баня, способни да създадат истински луксозна атмосфера във Вашата баня. Те са много леки и покриват площ от над 3 квадратни метра. Този вид панел за баня е безвреден за околната среда, поддръжката му е лесна, както и е устойчив на пожар и удари. Разбира се, този стенен панел за баня е и водоустойчив, като може да го почиствате с вода, например, докато почиствате и банята. Поставянето на панела е бързо и лесно, а устойчивостта му е ненадмината. 

3 идеи за поставяне на панели за баня

Предлагаме Ви три идеи, с които да направите Вашата баня едно истински уютно и луксозно място, без да влагате усилия и нерви.

Стенни панели за баня зад огледалото

Един пвц панел за баня биг може да преобрази стената зад огледалото във Вашата баня. Както вече стана ясно, те са водоустойчиви и се почистват лесно, така че защо да не изберете да виждате едно красиво украшение всеки път, когато влизате в банята и очите Ви попадат на зоната около огледалото или в него. По този начин, дори Вашите гости, освежавайки се в банята, ще бъдат впечатлени от Вашето интериорно решение и луксозния вид, който придава на банята. 

Панели за баня на цяла стена в банята

В случай, че не искате да добавите само един панел, който да бъде акцент, а Ви е писнало от еднообразието и искате да преобразите цялата си стена с pvc панели за баня, тогава панелите за стена биг са идеалното решение. Представете си да решите да правите цялостно преобразяване и да трябва да наемете майстори и да стоите вкъщи докато не свършат цялата работа, а освен това да се занимаване с куп други неща и накрая с почистване. Благодарение на нашите панели за стена, които са устойчиви през времето и създадени за влажна среда, е възможно да преобразите банята си в луксозно помещение само за няколко часа, без чужда помощ. 

Стенни панели за баня зад ваната

Слагането на стенен панел за баня зад ваната е също изключително добра идея. Той ще създаде романтичен ефект и когато вземате вана, ще бъдете посрещнати от красива гледка, вместо от скучва стена или плочки. Благодарение на пвц панел за баня биг, може да се почувствате като в скъп хотел. 

Как да поставяте стенни панели за банята сами?

Вече споменахме, че поставянето на стенни панели за баня биг е лесно и приятно преживяване. Монтирането на стенни панели за баня може да бъде направено самостоятелно с няколко основни стъпки. Първо, подгответе повърхността, като я почистите и изравните. Измерете и изрежете панелите според размерите на стената. Нанесете подходящо лепило на гърба на панела и го позиционирайте на мястото му, като го притискате плътно. Използвайте нивелир, за да се уверите, че панелите са подравнени правилно. Повторете процеса за останалите панели. Оставете лепилото да изсъхне напълно преди да използвате банята.

Панели за баня биг: какви цветове да изберете?

Изборът на цветове за панелите биг зависи от стиловите предпочитания и желаната атмосфера в банята. Светли и неутрални цветове като бяло, кремаво и светло сиво придават усещане за простор и чистота, идеални за по-малки бани. Тъмните нюанси като графитено сиво или черно с мраморен ефект създават елегантен и драматичен ефект, подходящи за по-големи пространства. Комбинирайте различни цветове и текстури за уникален и стилен интериор.

Често задавани въпроси:

1. Какво са стенни панели биг?

 Стенните панели биг са иновативни облицовъчни материали, предназначени за използване в мокри помещения като баните. Те са изработени от висококачествени водоустойчиви материали и предлагат разнообразие от цветове и текстури, които могат да преобразят всяко пространство. 

2. Какви са предимствата на панелите биг за баня? 

Панелите биг са водоустойчиви, лесни за почистване и монтаж, устойчиви на плесен и влага. Те осигуряват естетически привлекателен и модерен вид на банята, като същевременно предлагат практичност и дълготрайност.

3. Как да поставим стенните панели биг за баня? 

Първо, почистете и изравнете повърхността. Измерете и изрежете панелите по размер. Нанесете лепило на гърба на панела и го поставете на мястото му, притискайки го плътно. Използвайте нивелир за подравняване. Повторете процеса за всички панели и оставете лепилото да изсъхне напълно.

Назад към всички статии