При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

КОЛКО ПО-ЛЕСНО Е ПОСТАВЯНЕТО НА 3D САМОЗАЛЕПВАЩИ ТАПЕТИ В СРАВНЕНИЕ С ТРАДИЦИОННИТЕ ТАПЕТИ?

Разлики в поставянето на 3D самозалепващи тапети в сравнение с традиционните тапети.

Инсталирането на традиционни тапети може да бъде значителен проект сам по себе си. За един такъв проект се нуждаеш от една или две стълби, лепила и пасти, валяци и четки, ножици и ножове, ролетки, малка армия от помощници и много търпение и издръжливост.

В сравнение с новите 3D самозалепващи тапети най-често единствените инструменти, от които ще се нуждаете, са стълба, ролетка и макетен нож. В допълнение, видео уроци и блогове вече са достъпни онлайн, което позволява на всеки да стане експерт по инсталиране на самозалепващи тапети, за не повече от един следобед.

Лесно за съчетаване

Тъй като 3D тапетите са толкова изобилни от цветове, теми и дизайни, никога не е било по-лесно да съчетаете и трансформирате съществуващо жилищно или работно пространство с поставянето на самозалепващи тапети само на една или две стени.

Големият обем от опции за цвят и дизайн ви позволяват да се възползвате максимално от пространството, което вече имате, без непременно да извършвате цялостно преобразяване на дома или бизнеса, което потенциално може да спести значително от ненужни разходи за обновяване.

Достъпност

Отпечатването на нещо толкова грандиозно като 3D тапет само преди десетилетие би било недостъпно от финансова гледна точка за повечето собственици на жилища.

В днешно време всеки може да си позволи да получи декора на мечтите си за малка част от цената на традиционните тапети, това е един от най-добрите начини за бюджетен и качествен ремонт. По думата 3D тапети имайте в предвид последното поколение самозалепващи пана за стена. Те не са от хартия, а от високоустойчив материал, който е шумо и топло устойчив. Той може да се мие и е абсолютно идентичен с естествен камък, дървена ламперия, мраморни плочки, тухли и дизайна който си изберете.

ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА

Традиционните тапети могат да бъдат податливи на разливи от напитки, следи и петна, които са трудни за отстраняване поради порестата хартия, използвана за производството на този тип тапети. В повечето случаи 3D самозалепващите тапети предлагани от artoaza могат да бъдат избърсвани с влажна кърпа и сапунена вода, което означава, че премахвате голяма част от стреса и главоболията при инциденти.

Назад към всички статии