При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

ИНФОРМАЦИЯ ЗА 3D САМОЗАЛЕПВАЩИ СТИКЕРИ

3D самозалепващи стикери

Фолио стикерът е висококачествен печат на произволно изображение или снимка върху залепващо фолио, което може да се постави не само върху стени, но и върху мебели, врати или стъклени повърхности, променяйки стила на интериора и придавайки му уникален характер. Всички видове декорации за стена - тапети, 3D самозалепващи стикери за стена, картини и постери в офертата на нашия онлайн магазин, са подходящи като дизайнерска аранжировка в детска стая, всекидневна, спалня и дори в кухня или баня.

Условието за зашеметяващ ефект, при многофункционалните стикери от фолио, е декорациите да са поставени върху гладка повърхност. Преди да залепите 3D самозалепващия стикер на стената, отстранете всички несъвършенства по аранжираната повърхност и грундирайте стената, ако е необходимо.

3D самозалепващи стикери за стена  - напаснете декорациите към Вашия интериор

3D самозалепващите стикери могат да бъдат свободно персонализирани! В детската стая подходящи ще са щампи с любими приказни герои, пътуване в космоса или огромни машини, конструирани от Леонардо да Винчи. В нашата оферта малките любители на спорта ще намерят стикери с футболисти, кораби, самолети и дори трактори.  В каталога с проекти за апартаменти и фамилни къщи ще намерите широкоформатни графики с ориенталски и флорални мотиви, модерно и абстрактно изкуство, геометрични форми, пейзажи от най-красивите градове в света, висококачествени снимки на плажове, планини, тропически гори - идеалното решение за аранжиране на всекидневна или в хол спалнята.

Най-важното е, че благодарение на използването на 3D самозалепващ стикер за стена ще направите революция в интериора и ще му придадете дълбочина по прост и бърз начин. Не е необходимо да го залепвате по цялата повърхност на стената, можете да изберете произволна форма и размер на принта, за да проектирате уникална аранжировка!

Многофункционални декорации за стена - заложете на 3D самозалепващи стикери

Гъвкавостта на аранжирането, т.е. възможността за бърза промяна на концепцията и лесното поддържане на 3D стикера чист (достатъчна е влажна кърпа) са основните предимства на използването на самозалепващи се декорации. Допълнително сме усъвършенствали принта чрез процеса на ламиниране, в резултат на който фототапетът или стикерът от фолио придобиват специален защитен слой, предпазващ материала от въздействието на нежелани механични или химични фактори. В изработката на стикерите използваме течен матов ламинат.

Но да се върнем на десените, защото те могат да променят Вашия интериор до неузнаваемост! Футуризъм, модернизъм, абстракция или реалистично представяне на архитектурни мотиви, фауна и флора, страст и емоции, съпътстващи танца или спорта, препратки към автомобилите, авиацията и дори железопътния транспорт - богат избор от шарки и детайли върху 3D самозалепващите се стикери може да Ви изненада!

3D САМОЗАЛЕПВАЩИЯ СТИКЕР ЗА СТЕНА МОЖЕ НАПЪЛНО ДА ПРОМЕНИ ВАШИЯ ИНТЕРИОР!

Не е нужно да избирате от обширни каталози с изображения. 3D фототапетите и 3D стикерите могат да бъдат проектирани специално за Вас от любимия Ви артист – график, художник, фотограф. Тогава гарантирано ще получите уникално произведение на изкуството, което успешно може да се превърне във фон за трапезария, романтично изображение за спалня или енергизираща фантазия за таванско помещение.

Обърнете внимание на цветовете на стикерите и фототапетите - последователната и приглушената цветова палитра ще добави хармония към Вашия интериор. Перфектно подбраният 3D самозалепващ стикер за стена зарежда с добро настроение, позволява да се преместите във времето и пространството, може да Ви накара се почувствате комфортно и уютно в съвременно аранжирания от Вас интериор.

Какъв модел и цвят на 3D самозалепващ стикер за стена да изберете?

В зависимост от помещението и ефекта, който искате да постигнете, имаме цяла гама от дизайни на 3D самозалепващи стикери за стена, от които да избирате. Първото нещо, което трябва да имате предвид, е функцията на стикера на стената. В малките интериори 3D самозалепващите стикери са идеални, тъй като те оптически увеличават пространството, "отдалечават" стените, създавайки илюзията за повече пространство. 3D стикерите за стена с пространствен или геометричен модел също са подходящи за тавански стаи. Умело подбрания модел може да бъде залепен и върху скосовете и визуално да повдигне тавана или визуално да промени формата на стаята.

В кухнята или трапезарията 3D стикерите за стена могат да увеличат апетита или напротив. В случая цветовете са по-важни от десена. Червеният стикер най-близо до масата повишава апетита, стимулира всички сетива. Стикерите в нюанси на сиво и синьо са отличен избор за хора, които са на диета. Стикерите за стена за кухнята много често се използват за декориране на вратата на хладилника и са чудесен начин да "подновите" вратата на хладилника или да поставите такъв стикер към модерна кухненска мебел.

3D стикери за детска стая - защо си струва?

По какъв начин атрактивно да аранжирате стая за малки деца? Днес родителите със сигурност не могат да се оплачат от липсата на интересни опции. Това обаче не променя факта, че 3D самозалепващите стикерите за стена, предлагани в нашия магазин, се радват на все по-голям интерес.

Детските 3D самозалепващи стикери са алтернатива на класическите тапети и фототапети. В детската стая бързите решения са най-добри, тъй като децата бързо променят интересите си. Стикер за четиригодишно момче вероятно няма да се хареса на петгодишно момче. Ето защо, когато декорирате детската стая, си струва да изберете стикери за стена, които лесно могат да бъдат залепени вместо фототапети или тапети, а когато детето промени решението си, също е лесно да ги премахнете, без да се налага да ремонтирате стените.

3D самозалепващи стикери за стена  - начин за уголемяване на малък апартамент

Естетичните впечатления не са всичко. 3D стикерите за стена могат да изпълняват много практични функции. От маскиране на малки дефекти по стените и интериора, през осигуряване на персонализирано място за игра на Вашето дете (самозалепващи стикери за оцветяване), до алтернативни методи за уголемяване на малък апартамент.

Представете си, че от прозореца на Вашия апартамент се открива гледка към централния парк в Манхатън, наситен с есенни цветове. Точно зад дивана има тераса с двойна врата, с изглед към океанския бряг - златист пясък, лазурни вълни (почти чувате техния шум) и красиво, безоблачно небе. Перспективата може да Ви накара да гледате и мислите далеч отвъд рамките на четирите стени. Тапетите и 3D самозалепващите стикерите за стена, имитиращи гледката от прозорец, могат да направят чудеса в малък апартамент. Изберете модел, който ще промени Вашия апартамент към по-добро. Фототапети, 3D самозалепващи стикери, плакати и картини - най-голямата селекция от продукти за декорация на стена можете да намерите именно в нашия онлайн магазин!

Сърдечно Ви препоръчваме да се запознаете с детайлите на нашата уникална гама от продукти и ако имате въпроси или съмнения, моля, свържете се с нашите консултанти!

Назад към всички статии