При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

3D ТАПЕТ ТУХЛА - ПОДХОДЯЩ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ВЪВ ВСЯКО ПОМЕЩЕНИЕ

3D тапет тухла - подходящ за използване във всякаква аранжировка

3D тапетите с тухлен десен са най-новата тенденция в интериорния дизайн. Те са популярни, тъй като истинските тухли са доста скъпи и поставянето им е по-сложно от тапетите. Много тапети с тухлен мотив, особено тези от по-високия клас, перфектно имитират текстурата на тухлена стена. 3D тапетите тухла са много по-реални и изглеждат по-добре от двуизмерните им аналози.

Вероятно няма толкова безвременна и атмосферна декорация от тухлената стена. Интериорите, обогатени с този мотив, придобиват характер, перфектно съвпадат с индустриалния стил. Независимо дали търсите да допълните хола, всекидневната или детската стая – 3D тапет тухла е изключително добро решение, което ще се впише в много аранжировки и не оставя никакво съмнение, че човекът, който обитава този дом, цени добрия дизайн.

3D тапет за стена като перфектна имитация на тухли

Използвана преди само като строителен материал, днес тухлата се използва и като ефектен декоративен елемент. Интериорните дизайнери ценят тухлата заради естествения й вид, интересна текстура, добро съчетаване с всеки интериор и практически с всякакви допълнения. Има обаче един проблем  - ако тухлената стена не е планирана на етапа на изграждане на къща или апартамент, тогава издигането на тухлена стена във вече съществуващ интериор е голямо предизвикателство. За щастие има перфектен заместител, който е идеална имитация на тухлата - разбира се, става дума за 3D тапети с десен тухла. Днешната техника на печат е толкова съвършена, че понякога трябва да се доближите до стената и да я докоснете, за да разберете, че това не е тухла, а тапет с 3D ефект.

Отворете се към алтернативи - 3D тапет сива тухла за стени

Когато избирате лайтмотива на декора на стаята, струва си да заложите на доказани решения. Такъв тапет със сигурност ще бъде камък, който се вписва добре в различни стилове, мебели и надеждно създава уникална атмосфера в помещението. Изберете от нашите многобройни предложения, които ще подчертаят цвета на мебелите и аксесоарите. Стаята ви е декорирана в нюанси на сивото? 3D тапетът тухла със старинен ефект ще пасне перфектно на декора. Харесвате бежово и приглушените аранжировки? Със сигурност ще останете очаровани от впечатляващия десен на 3D тапета тухла тип ефектна фасада. Може би предпочитате леко разчупване на традиционния модел? 3D фототапета тухла с рамка и  3D тапета бяла тухла се вписват идеално в елегантните интериори. Можете да избирате сред стилове и цветове на 3D тапети при това разширявайки хоризонтите на Вашите аранжировки с нови идеи за интериорен дизайн. Това решение е особено практично поради свойствата на физелина - той ефективно прикрива несъвършенствата по стената, а освен това естеството на десена ще прикрие дори големи неравности.

МНОЖЕСТВО ПРИЛОЖЕНИЯ - В ХОЛА, В КОРИДОРА, В КУХНЯТА, В ОФИСА

Погрижете се за атмосферата на Вашия интериор както в хола, така и в банята или коридора. Направете вечерната рутина още по-приятна, благодарение на изразителното акцентиране на аранжировката във Вашата баня. Придайте характер на незабележима стена в коридора и Вашите гости ще бъдат възхитени от Вашия апартамент още от прага на врата на Вашия дом. Допълнете стила в хола и ще бъде още по-забавно да релаксирате там. 3D тапетите тухли красиво ще изглеждат и върху стена на салон за красота или фризьорски салон, благодарение на което ще се погрижите за удовлетворението на Вашите клиенти и ще ги насърчите да Ви посетят отново.

3D тухлени тапети за хол

Нашите 3D тухлени тапети за хол са идеалният избор на тапети за Вашия интериор. В допълнение към белия цвят, в нашия магазин имаме няколко десетки други цветове на тапети, които имитират тухла.

Такива 3D фототапети са подходящи за съвременни всекидневни, където мебелите са на крачета. Благодарение на това атмосферата в стаята не изглежда тежка и мебелите стават оптически по-леки. Ако се чудите за цвета, не забравяйте за принципа на контраста. За диван в интензивен цвят изберете нежен 3D тухлен тапет, например бежов. По този начин ще подчертаете външния вид на стената и интериорът ще бъде красиво композиран откъм цветове.

3D тапети за стена - тухла, скандинавски стил

Повечето нови домове са построени с помощта на кухи блокове или блокове, които по никакъв начин не приличат на тухли. Именно за такива къщи и апартаменти препоръчваме използването на тапети - тухла в скандинавски стил.

Скандинавският стил има нещо специално в себе си. Това е перфектна комбинация от простота, естествени и съвременни материали и уникален дизайн. Апартаментите и къщите, декорирани в скандинавски стил, много често имат тухли по стените си. В зависимост от избраните цветове, такива апартаменти се отличават със светли тухли върху стената, а понякога бели или тъмни тухли, дори черни.

Разбира се, светлите 3D тухлени тапети на стената не са единственият начин да създадете скандинавски стил у дома. Много скандинавски къщи имат тъмни тухлени стени, тъмночервени или почти черни на стената.

3D тапети тухла със старинен ефект - стилна декорация

Един от наистина уникалните продукти в нашата оферта са 3D тапетите тухла със старинен ефект. Всъщност това не е само един продукт, а група от подобни до себе си десени. В нашия магазин ще намерите няколко тапета, изобразяващи стена от тухли със старинен ефект.

На места липсва мазилка, а тухлата изглежда захабена и стара. Такива тапети ще паснат идеално на интериори в индустриален стил. Представете си красив 3D тапет със сива тухла като фон към красиви мебели в скандинавски стил. Наоколо модерни столове, маса за кафе и красиви декорации...

3D тапети тухла кафяви за всекидневна

Кафявият тухлен 3D тапет за всекидневна е най-често избираната десен в нашия магазин. Представлява традиционна кафява тухла с бяла фугираща смес. Композицията е допълнително със захабен ефект, което придава автентичност на тухлата.

Триизмерният 3D ефект прави стената да изглежда естествена и истинска. Размерът на тухлите е съгласно естествения размер, така че този фототапет е идеален за имитация на истинска тухлена стена. Тази тема се предлага в няколко десена, така че не забравяйте да разгледате цялата колекция, преди да изберете.

Отделните десени се различават главно по цвета на тухлата. Така че имаме тъмнокафяво и светлокафяво. В допълнение към цвета, можете също така лесно да намерите 3D тапет тухли в по-голям размер от останалите.

Разгледайте нашата колекция и изберете най-добрите 3D тухлени тапети!

Назад към всички статии