Меню
Вашите продукти

3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм

3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
Hot -56 %
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3Д тапет триизмерни форми в бежов цвят 4мм
3.25 лв
7.40 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В402
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 4 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3Д тапетът триизмерни форми в бежов цвят е идеален начин да придадете на вашата стена стил, текстура и дълбочина. Този модерен и изящен тапет има реалистични 3D форми, които се изпъкват и изглеждат като истинско изкуство. Той може да се използва, за да придадете на вашата стая усещане за изисканост и стил.

3Д тапетът триизмерни форми в бежов цвят е създаден, за да се интегрира лесно в различни интериорни стилове. Той се отличава с изчистения си и елегантен вид и е подходящ за много различни стаи, включително дневни, спални, офиси, холове и други. Бежовият цвят е мек и успокояващ, което го прави подходящ за релаксиращи стаи, като спалнята или дневната, където желаете да създадете уютна и топла атмосфера.

Този тапет е идеален за всички, които търсят начин да освежат интериора на дома си. Той е направен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Освен това, той е изключително лесен за поставяне и можете да го инсталирате сами, без да имате нужда от помощ от професионални тапетари. Просто отлепете защитното фолио и залепете тапета на стената, за да преобразите стаята.

3Д тапетът триизмерни форми в бежов цвят е перфектното решение, ако търсите начин да добавите уникален и изискан вид на стените си. Той е подходящ за много различни интериорни стилове и може да се комбинира с различни мебели и аксесоари, за да постигнете желания от вас ефект. С този тапет, вие можете да преобразите вашата стая за кратко време, без да се нуждаете от големи инвестиции.

Комбинацията на бежовия цвят и триизмерните форми на тапета го правят перфектен за всички видове интериори, от класически до модерни, като в зависимост от мебелите и аксесоарите, с които го комбинирате, можете да създадете изключително стилен и хармоничен дизайн.

За да постигнете максимално излъчване на тапета, препоръчваме да го използвате на една или две стени в стаята, докато другите стени да бъдат в бяло или нежен пастелен цвят. Това ще позволи на тапета да изпъкне и да създаде фокус върху него.

3Д тапетът с триизмерни форми в бежов цвят е изключително лесен за инсталиране. За разлика от традиционните тапети, той не изисква лепило или инструменти, тъй като има самозалепваща задна част. Това го прави перфектен за всички, които искат да освежат интериора си без да изпитват затруднения с инсталацията.

За да поставите тапета, просто отделяте защитната лента от гърба и го поставяте на стената. След като го прилепнете, можете да използвате ръката си, за да изгладите повърхността му и да се уверите, че е добре залепнал и няма неравности.

Тапетът е направен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване. Той е лесен за почистване и поддържане - просто използвайте мека кърпа или гъба и нежно почистете замърсяванията.

Ако искате да създадете стилен и модерен интериор, 3Д тапетът с триизмерни форми в бежов цвят е перфектният избор за вас. Той е подходящ за всяка стая в дома, от спалнята до хола или кухнята и може да внесе елемент на изненада и стил във вашето жилище.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: