Меню
Вашите продукти

3D Пано мрамор черно

3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
Hot -64 %
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
3D Пано мрамор черно
2.50 лв
7.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В172
  • Тегло: 0.13кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 3 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3D Пано мрамор черно е модерен и изящен продукт за интериорен дизайн, който създава уникален реалистичен визуален ефект. Тапетът предоставя реалистична имитация на мраморната текстура в черен цвят, която придава елегантност и стил на всяко помещение в което е поставен.

3D Паното е изработено от висококачествени материали, които му придават устойчивост на влага и износване, като го правят подходящ за всякакви условия и помещения. Той е перфектен за поставяне в Вашия дом, но също така може да бъде използван в офиси, ресторанти, хотели и други обществени сгради.

3D Пано мрамор черно предоставя възможност за уникално персонализиране на интериорния дизайн. Чрез избора на този продукт, клиентите могат да добавят уникален и изискан елемент във всяко помещение. Черният мрамор има ефект на изчистеност и мистериозност, което прави тапетът перфектен за стилни и модерни интериорни решения.

Това 3D Пано може да бъде използвано, за създаване на различни интериорни стилове. Например, може да бъде използвано за създаване на луксозен и елегантен интериор, който да възхищава и придава усещане за загадъчност и лукс. Освен това, черният мрамор може да бъде комбиниран с други нюанси на черно, сиво и бяло за създаване на смели и драматични интериорни решения.

В заключение, 3D Пано мрамор черно е продукт, който може да преобрази всяко интериорно пространство, като придава усещане за изисканост и стил. Тапетът предоставя реалистична имитация на мраморната текстура в черен цвят, която ще допринесе за уникалния външен вид на всяко помещение в което е поставен. Той е перфектен за създаване на различни интериорни стилове и може да бъде използван както в домовете, така и в офисите, ресторантите, хотелите и другите обществени сгради.

Тези пана са изработени от висококачествени материали, който са устойчиви на влага и износване. Паната са лесни за поставяне и поддръжка, като осигуряват дълготрайна издръжливост и качество. В същото време, те са изключително достъпни като цена, която ще задоволи нуждите на всеки клиент.

Избирайки 3D Пано мрамор черно, Вие можете да създадате изискан и стилен интериорен дизайн, който ще впечатли гостите Ви и ще направи пребиваването им по-приятно. Комбинирайки черния мрамор с други нюанси на черно, сиво и бяло също може да доведе до страхотни резултати. Независимо от това какъв стил изберете да създадете, това 3D Пано е невероятно решение за изграждането на изискан и модерен интериорен дизайн.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: