Меню
Вашите продукти

Самозалепващия панел мира

Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
-45 %
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
Самозалепващия панел мира
3.30 лв
6.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на продукта: A022
 • Тегло: 0.11кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващия панел мира е иновативно решение за декорацията на вашето жилище. Този невероятен панел предлага несравнима комбинация от красота, функционалност и лесен монтаж, които ще превърнат всяко помещение в истинско произведение на изкуството.

Нашия самозалепващия панел мира е създаден с най-високо качество и внимание към детайла. Той представлява стилен и модерен начин да преобразите всяка стая във вашата къща или апартамент. Независимо дали сте във вашата всекидневна, кухня, баня или спалня, самозалепващия панел мира ще придаде уникален и изискан завършек на вашия интериор.

Едно от най-големите предимства на нашия самозалепващия панел мира е лесната му инсталация. С помощта на специално разработената самозалепваща система, този панел може да бъде лесно поставен на всяка гладка и чиста повърхност без използването на допълнителни материали или инструменти. Просто отстранете защитното фолио от задната част и поставете панела на мястото, което сте избрали.

Нашия панел предлага невероятна гъвкавост и универсалност при декорирането на различни помещения. В дневната, можете да го използвате като основна акцентна точка, създавайки впечатляващ фокус върху стената. В кухнята, можете да го поставите зад работния плот или дори да го използвате като стилна фонова декорация на някоя от стените. Този дизайн е подходящ и за банята, самозалепващия панел мира ще добави нотка на красота и лукс. В спалнята, ще стане изящната рамка на вашия любим портрет и ще подобри осезаемо мястото на което откривате спокойствие и почивка след дълъг ден.

Едно от най-добрите неща за самозалепващия панел мира е лесната му поддръжка. За да запазите панела в перфектно състояние, просто го почистете с влажна кърпа. Не се налага да използвате специални почистващи препарати или абразивни материали. За секунди можете да възстановите блясъка и красотата на самозалепващия панел мира, осигурявайки си дълготрайна и безупречна визия.

Самозалепващия панел мира е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на цветовете. Неговата издръжливост и устойчивост на влага го правят идеален за всяка стая в дома, включително и влажните помещения като банята или кухнята. Самозалепващия панел мира ще добави свежест и жизненост в интериора ви.

Вашият дом заслужава най-доброто и самозалепващия панел мира е идеалният избор за декорацията му. Неговият приятен дизайн и възможностите за използване в различни помещения го правят универсален и стилен акцент във всяка стая. Независимо дали искате да освежите домашния си интериор или да създадете нов и модерен вид, самозалепващия панел мира е безспорният избор за вас.

Не изпускайте възможността да превърнете своя дом в уютно и елегантно пространство с помощта на самозалепващия панел мира. Позволете на вашата креативност да се разгърне и да създадете неповторимо преживяване за вас и вашите гости. Изберете качество и стил със самозалепващия панел мира - декоративна перфекция за всеки дом.

За най-добър резултат, ви препоръчваме да поставите самозалепващия панел мира на гладка и чиста повърхност без наличие на прах или мазнина. Преди да го инсталирате, се уверете, че стената е суха и свободна от влага.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инструкции за монтаж на Самозалепващи Панели ЛУКС с PVC покритие

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

Подготовка:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

Препоръки:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)