Меню
Вашите продукти

Декоративни PVC панели / лайсни

Представяме ви нашата последна иновация в света на интериорния дизайн - декоративен PVC панел в изящен бял цвят с размери 290х17см. Проектиран с мисълта за модерния потребител, този панел е изборът на всеки, който желае да добави лукс и функционалност към своя дом или офис.Основни Характеристики:Пре..
19.00 лв 28.00 лв
Открийте перфектния баланс между стил и функционалност с нашия декоративен PVC панел в сиво. Подходящ за всякакви интериорни решения, този продукт обещава да добави модерен акцент и качество във вашия дом или офис.Основни Характеристики:Премиум материал: Висококачествен PVC материал, осигуряващ дълг..
19.00 лв 28.00 лв
Запознайте се с декоративния PVC панел Дъб – комбинация от традиционна визия и модерни технологии. Това е продуктът, който вашите стени заслужават. Подходящ за всеки, който цени класическата красота на дървото, но иска всички предимства на съвременните материали.Основни характеристики:Премиум матери..
19.00 лв 28.00 лв
Открийте перфектната комбинация от елегантност и практичност с нашия декоративен PVC панел Екрю. Предназначен е за всеки, който цени стилния и изискан интериор, като в същото време не прави компромис с качеството.Основни характеристики:Премиум материал: Нашите панели са изработени от висококачествен..
19.00 лв 28.00 лв
Запознайте се с изтънчената красота и практичността на нашия декоративен PVC панел с дизайн "Орех". Размерите 290х17см го правят идеален за разнообразни пространства, като съчетава модерен стил с функционални предимства.Основни Характеристики:Премиум Материал: Висококачествен PVC материал, който пре..
19.00 лв 28.00 лв
Представяме ви нашата нова звезда в света на интериорния дизайн - декоративният PVC панел Северно дърво. Излъчващ естествена красота и изискан стил, този продукт е идеалният избор за всеки, който търси комбинация между функционалност и елегантност в своя дом или офис.Основни характеристики:Премиум м..
19.00 лв 28.00 лв
Използвайте възможността да придадете нов и свеж вид на вашия интериор с нашия декоративен PVC панел Уют. Съчетаващ естествената красота и съвременен стил, този продукт е идеалният избор за всяка домашна или бизнес среда, в която искате да съчетаете комфорт и качество.Основни характеристики:Премиум ..
19.00 лв 28.00 лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)