Меню
Вашите продукти

Самозалепващо пано геометрия - за таван 6мм

Самозалепващо пано геометрия - за таван 6мм
Самозалепващо пано геометрия - за таван 6мм
New Hot -55 %
Самозалепващо пано геометрия - за таван 6мм
Самозалепващо пано геометрия - за таван 6мм
Самозалепващо пано геометрия - за таван 6мм
3.80 лв
8.50 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: В600-2
  • Тегло: 0.13кг.
Представяме ви новото зашеметяващо и многофункционално самозалепващо се пано, идеално за преобразяването на всяко пространство с красивия си геометричен дизайн. Това пано е задължително за всеки, който иска да добави елегантност и изтънченост към своя интериорен декор. Със своя смел и уникален дизайн, със сигурност ще превърне всяка стая в невероятно персонализирано помещение, добавяйки характер и дълбочина към интериора.

Самозалепващото пано геометрия е идеално за широка гама интериорни стилове, от модерни и минималистични до бохемски и еклектични. Геометричният дизайн добавя съвременен стил към всяка стая, докато неутралната цветова палитра гарантира, че се слива безпроблемно с всеки съществуващ декор. Независимо дали искате да обновите своята спалня, всекидневна или домашен офис, това самозалепващо се пано е чудесен избор.

Но красотата на Самозалепващото пано геометрия не е единствения бонус който предлага. Ето някои от многото предимства, които този тапет предлага:

Лесен монтаж - това самозалепващо се пано може лесно да се залепи върху всяка равна, чиста повърхност без необходимост от допълнително лепило. Просто отлепете и залепете и сте готови! Това е чудесен вариант за тези, които искат бързо и лесно да обновят декора си.

Дебелина 6 мм, което го прави с още по-високи топло и шумоизолиращи качества. Помещението в което ще се постави ще бъде прохладно през лятото и по-топло през зимата в сравнение с преди.

Издръжливи материали - изработен от висококачествени материали, този тапет е проектиран да издържи дълго време. Лесно се почиства и може да издържи на сериозно ползване, което го прави чудесен избор за по-често ползваните стай във Вашия дом.

Достъпни - в сравнение с традиционните тапети или други стенни решения, самозалепващите се пана са по-достъпна опция. Това е чудесен начин да актуализирате декора си, без да инвестирате големи суми пари и време.

В заключение, самозалепващо пано геометрия е красиво, практично и достъпно решение за всеки, който иска да обнови своя интериорен декор. Със своя гъвкав стил, лесно поставяне и издръжливи материали, то със сигурност ще бъде чудесно допълнение към всяка стая във вашия дом.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Възможно е да използвате грунд за да обезпрашите, но задължително трябва да бъде грунд за латекс.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: