При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Самозалепващи пана за таван

Самозалепващи пана за таван
Филтри

8 артикула

Сортиране

Какво са самозалепващи пана за таван?

Самозалепващите пана за таван са специални плоскости със самозалепващ гръб, с които може да преобразите стаите си бързо и лесно. Те са лесни за поддръжка, и можете да ги залепите абсолютно сами. Освен това, пасват на всеки интериор. Шумо и топлоизолацията, заедно с издръжливостта им ги прави идеалното решение на ремонтните проблеми. 

Какви пана за таван ще откриете при нас?

При нас може да откриете различни пана за таван. Предлагаме самозалепващи 3д и декоративни пана. Най-често те са бели или в други светли цветове, за да пасват на всички стилове и естетики. Повечето са с орнаментика и геометрични фигури и имат изпъкнал 3д релеф. Ако изберете да ни се доверите, ще се очаровате от високото качество и красотата на нашите пана за таван. 

 

Как се поставят декоративни пана за таван?

Преди да закупите паната, вземете точните размери на таваните във Вашите стаи. След което, ги забършете добре и се уверете, че са напълно сухи и обезпрашени. След като ги залепите, притиснете добре, за да извадите въздуха между панела и мазилката. Вече имате чисто нов интериор!

Други пана, които ще намерите в магазина на Artoaza

В магазин Artoaza ще намерите пана за всички стаи в дома си - за детска, хол, баня и спалня. Възползвайте се от нашите предложения с дизайни наподобяващи камък, тухла, мрамор, фигури и 

картини. Лесни за почистване и за използване, паната от магазин Artoaza са практични и уникални, като внасят уют и свежест във всеки интериор.