Меню
Вашите продукти

3D Пано бял камък 5MM

3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
Hot -51 %
3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
3D Пано бял камък 5MM
3.80 лв
7.80 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: B502
  • Тегло: 0.11кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 70x70см ( Ш / В )
✓ Дебелина 5 мм
✓ Всяко пано покрива 0.49 м2
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д тапети залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
3D Пано бял камък, известен още като самозалепващ се тапет, е революционен продукт в света на интериорния дизайн. Това е висококачествен самозалепващ се тапет, който е специално проектиран да се монтира лесно от всеки собственик на жилище без да се налага да наема професионална помощ за поставяне. 3D Паното е създадено с помощта на усъвършенствана технология за 3D печат, която води до невероятно реалистично изображение на бял камък, което може да превърне всяко пространство в красив, естествен оазис.

3D Пано бял камък е невероятно универсален и може да се използва в голямо разнообразие от стилове на интериорен дизайн. Неутралният бял цвят го прави идеалният избор за тези, които искат да създадат изчистен, модерен външен вид в своето пространство. Освен това може да се използва в по-традиционни дизайни, за да добави елемент на текстура и визуален интерес към стаята.

Едно от основните предимства на това 3D Пано е лесната му инсталация. Това пано може лесно да се постави върху всяка гладка, чиста и равна повърхност като всичко което трябва да направите е да отлепите задната част и да поставите паното на стената. За разлика от традиционните тапети, той не изисква разхвърляни специални инструменти или цапане с лепило, което го прави идеален избор за тези, които не искат да поставят тапета сами бързо и лесно без да се цапат излишно.

3D Паното също така е невероятно издръжливо и дълготрайно. Неговата висококачествена конструкция гарантира, че ще ви радва за години напред, дори в зоните с по-често ползване в Вашия дом. Почистването също е бързо и лесно само с помощта на мокър парцал.

По отношение на интериорния стил, това 3D Пано може да се използва в различни помещения в дома. Неутралният му цвят и реалистичната текстура го правят идеален избор за използване в бани, където може да създаде спа атмосфера. Може да се използва и за създаване на акцентна стена във всекидневна или спалня, добавяйки нотка естествена елегантност към пространството.

Когато става въпрос за стилизиране с това 3D Пано, имате множество различни налични опции. Съчетаването му с акценти от естествено дърво и зеленина може да създаде топла, привлекателна атмосфера. Като алтернатива, съчетаването му с модерни, минималистични мебели може да създаде чист, съвременен външен вид.

Като цяло, това 3D Пано стил бял камък е отличен избор за тези, които искат да трансформират своето пространство с висококачествен, издръжлив продукт, който е лесен за поставяне. Неговата реалистична текстура и неутрален цвят го правят чудесен вариант за голямо разнообразие от стилове на интериорен дизайн, а лесният му монтаж го прави идеален избор за всеки собственик на жилище.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Подготовка:
- Да не се излагат на пряка слънчева светлина (3D стикерите са за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина).
- Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах и ронеща се мазилка.

- Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, ( в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.

- Поставете стикера за проба и маркирайте с молив ъглите, ако има нужда (следите от молив се изчистват с гума).

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата.
Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на паната:

Ако избрания от вас модел е 70/77см знаем, че 2 броя покриват 1.078м2.

  • Умножаваме 1.078 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя пана, които са ни нужни.
  • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
  • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави и няма да имате много фира, обикновено ще са ви нужни допълнително около 7%.

Ако сте харесали модел, който е 70/70см тогава смятаме квадратурата Ширина по (Х) височина.

  • След това знаем, че 2 пана покриват 0.98м2.
  • В този случай сметката е следната:
  • Умножаваме 0.98 Х 10м2 и знаем, че 20 броя покриват 9.8м2.
  • Случая с предвидената фира тук е същият от 7 до 10% спрямо помещението.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

- Отлепете малка част от транспортното фолио в някой от ъглите, фиксирайте паното на стената и след това го поставете.

- Премахнете постепенно транспортното фолио докато в същото време пристискате паното към стената, за да изкарате въздуха.

- Всяко следващо пано трябва да застъпва предишното върху работната фуга.

- Изрежете желаната от вас форма (при нужда).

Стикерът се състои от 3 слоя:
1. PVC покритие в предната част на стикера.
2. Средния слой се състои от PE пяна.
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. ( Което се премахва при поставяне )

Препоръки:
- Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на стикери. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
- Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
- Въздуха да се изкара на 100%. Може да използвате гъбичка и с натиск да изтласкате в страничните посоки. Така въздуха, ще излезе.
- Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението можете да мините една ръка латекс за най - добра основа.
( ПРЕПОРЪЧВАМЕ )

Може да видите още полезна информация, относно подходящи мазилки за поставяне на 3d тапети от следната статия - Подходящи мазилки за поставяне на 3D тапети и допълнителни съветиПоставяне на ъгъл на стена:
- по-добрия вариант при поставяне на стена е да изрежете 3D тапета до ръба и след това да продължите на следващата стена. По този начин става реалистичен по-прав ъгъл и се получава визуално по-добре.


Предпазни мерки при покупка и поставяне на тапетите:

1. Моля, не забравяйте да измерите размера, преди да направите поръчка. Закупете достатъчно количество наведнъж, за да избегнете разлика в цвета, ако допълнителното закупения тапет не е същата партида.

2. Уверете се, че стената е суха и чиста преди поставяне. Дългосрочното просмукване на вода върху стената ще повлияе на експлоатационния живот на стикера за стена.

3. Напомняме ви когато залепвате тапета да не изхвърляте задната част на залепващата хартия на пода, за да не остане лепило по пода и да не се налага да почиствате след поставянето.

4. Не драскайте изградената стена с остри предмети като ножове, ножици и др., за да не навредите на цялостния вид на завършената стена.

Видео инструкции: