Меню
Вашите продукти

Пистолет за силикон и монтажно лепило

Пистолет за силикон и монтажно лепило
Пистолет за силикон и монтажно лепило
11.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: PISTOLET11
  • Тегло: 0.25кг.
Представяме ви нашият професионален пистолет за нанасяне на силикон и монтажно лепило, на достъпна цена от 11 лв. Този инструмент е създаден с оглед на улесняване на вашите задачи при работа със силиконови и монтажни лепила.

Корпусът на пистолета е изцяло метален, което гарантира не само здравина, но и дълготрайност при интензивна употреба. Спусъкът е проектиран с подсилена структура, осигурявайки ви удобство и контрол при нанасянето на материалите. Металното бутало допълнително подобрява издръжливостта на пистолета и осигурява гладко и равномерно нанасяне на силикон или монтажно лепило.

Този професионален пистолет е специално проектиран за употреба с картуши от 310 мл., предоставяйки ви гъвкавост при избора на материалите, с които работите. Независимо дали сте професионален майстор или търсите инструмент за домашни проекти, нашият пистолет представлява надежден избор.

Със своя метален корпус, устойчив на износване и подсилени елементи, този инструмент ви предоставя необходимата сигурност и увереност при всяка работа. Позволете си да работите с лекота и ефективност, избирайки нашия професионален пистолет за нанасяне на силикон и монтажно лепило.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.