Меню
Вашите продукти

Самозалепващ панел урбан

Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
New Hot -38 %
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
Самозалепващ панел урбан
3.70 лв
6.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на продукта: А026
 • Тегло: 0.10кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Представяме ви самозалепващия панел урбан - перфектното решение, което ще трансформира вашия дом в едно модерно и изискано пространство. Създадено с внимание към детайла и вдъхновено от съвременния градски стил, този панел предлага уникален дизайн, който ще впечатли всеки гост.

Този висококачествен продукт е идеален за всяка стая във вашия дом. В хола, самозалепващия панел урбан ще придаде изтънченост и елегантност. Можете да го поставите на една стена, за да създадете впечатляващ акцент или да го поставите на всички стени и да създадете уникална атмосфера в стаята.

В кухнята, самозалепващия панел урбан ще добави съвременен и модерен вид. Неговия уникален дизайн ще допълни вашите кухненски мебели и аксесоари, създавайки хармонично пространство. Благодарение на неговата лесна за поставяне самозалепваща основа, можете да го прикрепите на стените около кухненската маса или да го използвате като декорация на задната стена на кухненския плот.

В банята, самозалепващия панел урбан ще внесе стил и свежест. Той може да се постави върху плочки или стени, създавайки уникален и модерен вид. Неговата водоустойчива и лесна за почистване повърхност го прави идеален за банята, където често се сблъскваме с влага и пара. Почистването е много лесно, просто го избършете с влажна кърпа и ще върне чисто новия си външен вид.

Поставянето на самозалепващия панел урбан е лесно и безпроблемно. Просто отстранете защитното фолио от задната част и го поставете върху гладка и чиста повърхност. Можете да го коригирате при необходимост, без да повреждате стената или мебелите. А когато настъпи време за почистване, просто използвайте влажна кърпа, за да отстраните праха или замърсяванията.

Самозалепващия панел урбан е създаден с най-високи стандарти на качество и издръжливост. Той е устойчив на избледняване и няма да се отлепи или деформира с течение на времето. Благодарение на своята изтънчена и съвременна визия, самозалепващия панел урбан е перфектното решение за тези, които търсят уникален и изтънчен акцент във всяка стая на своя дом. Създаден с внимание към детайла и вдъхновен от съвременния градски стил, този панел предлага стил и елегантност, които няма да останат незабелязани.

Независимо дали искате да освежите вашия хол, кухня, баня или друго помещение, самозалепващия панел урбан е идеалното решение. Не пропускайте възможността да преобразите своя дом с този уникален самозалепващ панел урбан. Той не само ще добави стил и изтънченост във вашите интериорни пространства, но и ще ви позволи да изразите своята креативност и индивидуалност. Залепете го на стена, мебел или друга гладка повърхност и се насладете на превъзходството на модерния дизайн във вашия дом.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инструкции за монтаж на Самозалепващи Панели ЛУКС с PVC покритие

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

Подготовка:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

Препоръки:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)