При нужда от съдействие:

+359 878 899 755 | +359 877 551 210

Допълнителни - 7% за поръчки над 1000лв - СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ >

-53%

Самозалепващ панел Сенси

Код на продукта
A017
Тегло: 0,11 кг.
В наличност
ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ И ПРЕДИМСТВА
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Виж още
Инструкции за поставяне
Промо цена 2,80 лв. Редовна цена 6,00 лв.
(Цена за 1 брой)
Поръчай сега и получи в срок от 1-2 работни дни!

Доставяме в срок от 1-2 работни дни*

*Поръчки, направени след 14:00, се обработват на следващия работен ден

Доставка в цяла българия Доставка в рамките на 1 - 2 работни дни.

Опция “Преглед преди плащане” Вижте продуктите преди да ги заплатите

Връщане в рамките на 14 дни от получаването на стоката

Самозалепващ панел Сенси
Самозалепващ панел Сенси
Комбинирай и вземи допълнителни -7%
Самозалепващ панел Сенси
-7%
Промо цена 2,80 лв. Редовна цена 6,00 лв.
+
Самозалепващ панел за под с пвц покритие БАЛИ
-7%
Промо цена 2,90 лв. Редовна цена 4,17 лв.
=
Спестяваш 0,40 лв.
5,30 лв.
Комбинирай и вземи допълнителни -7%
Самозалепващ панел Сенси
-7%
Промо цена 2,80 лв. Редовна цена 6,00 лв.
+
Смозалепващ панел за под с пвц покритие СЕНСИ
-7%
Промо цена 3,00 лв. Редовна цена 4,17 лв.
=
Спестяваш 0,41 лв.
5,39 лв.
Описание
Представяме ви самозалепващия панел сенси – перфектното декоративно решение, което ще преобрази вашата домашна обстановка и ще я направи по-стилна и уютна. Този уникален панел предлага елегантен дизайн и множество възможности за декорация на различни помещения.
 
Със своя модерен и изтънчен вид, самозалепващия панел сенси е идеалното допълнение за всеки интериор и стая, независимо дали става въпрос за дневна стая, кухня, баня или спалня. Той ще придаде уникален и индивидуален стил на всяко помещение.
 
Вашата дневна стая може да се превърне в истински център на внимание с помощта на самозалепващия панел сенси. Използвайте го за да преобразите стените си и да създадете невероятна атмосфера, също така помислете как да го комбинирате с други декоративни елементи, мебели и аксесоари. Така ще постигнете стилна и индивидуална атмосфера, която отразява вашата личност.
 
В кухнята, самозалепващия панел сенси ще придаде модерно излъчване и стил. Използвайте го за да създадете фокус върху стената зад кухненския плот, да го поставите на острова или просто пременете всички стени. Панела сенси е лесен за почистване с влажна кърпа и е устойчив на замърсявания, което го прави практично и удобно за употреба.
 
В банята, самозалепващия панел сенси ще придаде допълнителен шик и спокойствие. Можете да го използвате за да промените целия вид на интериора и да създадете изискан визуален ефект. Панела сенси е устойчив на влага и лесен за почистване с влажна кърпа, което го прави подходящ за влажната среда на банята.
 
Самозалепващия панел сенси е изключително лесен за монтаж. Просто отлепете задната част и го поставете на гладка и чиста повърхност. Ако е необходимо, можете да го коригирате без да оставяте следи или повреди.
 
Поддръжката на самозалепващия панел сенси е много лесна. За да го почистите, просто използвайте влажна кърпа или гъба, за да премахнете праха и замърсяванията. Не се изисква използването на химикали или агресивни почистващи препарати. Това гарантира, че вашия панел сенси ще запази своята красота и нов вид през годините.
 
Самозалепващия панел сенси е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост. Той е проектиран да издържи на дългосрочна употреба без да изгуби цветовете си или да се повреди. Също така, панела е устойчив на светлина и не се обезцветява с времето, което гарантира, че вашата декорация ще изглежда прекрасно и след години.
 
Вдъхновете се от безкрайните възможности, които предлага самозалепващия панел сенси. Създайте своя уникален стил и превърнете всяко помещение в истинска красота. Нека вашите стени говорят и изразяват вашата индивидуалност с този елегантен и функционален декоративен панел.
 
Не се колебайте да превърнете своя дом в източник на вдъхновение и хармония с помощта на самозалепващия панел сенси. Той е съвършеното решение за всеки, който цени красотата на интериора и иска да създаде уютна и стилна обстановка. Позволете на самозалепващия панел сенси да ви въведе в свят на безкрайни възможности за декорация и превърнете вашите стени в произведение на изкуството.
Виж повече
Инструкции за поставяне

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА САМОЗАЛЕПВАЩИ ПАНЕЛИ ЛУКС

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА САМОЗАЛЕПВАЩИ ПАНЕЛИ ЛУКС С PVC ПОКРИТИЕ

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

ПОДГОТОВКА:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

КАК ДА ПРЕСМЕТНЕМ КОЛКО БРОЙ САМОЗАЛЕПВАЩИ ТАПЕТИ СА НИ НУЖНИ?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

МОНТАЖ:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

ПРЕПОРЪКИ:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
Виж повече
Ревюта
 1. Рейтинг:
  100%
  Възможност за голям избор, бърза заявка и доставка.Отлично обслужване.

  Николай Асенов,

 2. Рейтинг:
  100%
  Невероятно отношение, обслужване, внимание към детайла. Благодаря

  CeCo BaLenTinoFf,

 3. Рейтинг:
  100%
  Винаги намирам всичко, което търся. А най-хубавото е, че консултантите са там да ти свършат работа, а не да ти пречат. Браво на целия екип.

  George Todorov,

 4. Рейтинг:
  100%
  Very kind and responsive people

  Cheff Olegoff,

 5. Рейтинг:
  100%
  Цените и продуктите са добри. Важното е че не се занимавах с майстори.

  Мирослава Диковс,

 6. Рейтинг:
  100%
  Приветлив персонал и добро качество на продуктите.

  Мартин Стойков,

 7. Рейтинг:
  100%
  Много съм доволна.

  Ra Ter,

 8. Рейтинг:
  100%
  Всичко е много качествено. Браво !

  Владимир Руменов,

 9. Рейтинг:
  100%
  Straotni sa cenite

  Metin Dail,

 10. Много съм доволна
  Рейтинг:
  100%
  Страхотен продукт и много добри професионалисти

  Ebru Huseinova,

 11. Благодаря ви.
  Рейтинг:
  100%
  Фирмата е коректна и всичко се получава, препоръчвам след като получих 4 поръчки вече....

  Митко Манолов,

 12. Доволен съм
  Рейтинг:
  100%
  Изключително съм доволен!Бързо и лесно преобразих кухнята с панели лукс.Залепиха се без проблем върху старите плочки и вече месец не са мръднали.

  Cvetan Shopov,

Покажи всички ревюта
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също