Меню
Вашите продукти

Самозалепващ папел мистик

Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
New -35 % Изчерпан
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
Самозалепващ папел мистик
3.90 лв
6.00 лв
 • Наличност: Изчерпан
 • Код на продукта: А122
 • Тегло: 0.10кг.
Техническа спецификация и предимства
✓ Размер 60x30см ( Ш / В )
✓ Дебелина 2.5 мм
✓ Външен слой от PVC
✓ XPE пяна
✓ Транспортно фолио
✓ Самозалепващи и много лесни за поставяне
✓ За покриване на площ от 1 квадратен метър са необходими 5.6 панели.
✓ Безопасни, екологични, нетоксични и без мирис, подходящ за всяка стая
✓ Водоустойчиви и могат да се мият
✓ Шумо и топло изолиращи
✓ Продуктът е предназначен за вътрешна употреба
✓ При подходяща основа и правилно изпълнен монтаж нашите 3д панели залепват много здраво и ще им се наслаждавате дълги години.
✓ Можеш да преобразуваш дома си само за ден!
Самозалепващия папел мистик е иновативно и стилно решение, което ще ви позволи да създадете вълнуващи и впечатляващи декорации в вашия дом или офис. То съчетава изключителна функционалност с елегантен дизайн, предоставяйки ви безгранични възможности за креативно изразяване.

Самозалепващия папел мистик притежава мистериозен и харизматичен вид, който ще привлече вниманието на всеки гост. Неговия дизайн създава приятна атмосфера във всяка стая в която е поставен. Придавайте уникалност и изтънченост на вашето простраство бързо и лесно. Независимо дали го използвате за реновирането на вашия дом, офис, витрини или ресторанти, самозалепващия папел "Мистик" ще внесе необикновена атмосфера и ще създаде незабравимо впечатление на всеки.

Този панел е изработен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и устойчив на външни влияния. Със своята устойчивост на влага и износване, Самозалепващия панел мистик е подходящ за използване на множество места включително кухнята и банята. Поддръжката и почистването е супер лесно, просто го избършете с влажен парцал.

Монтажът на Самозалепващия панел мистик е бърз и лесен. Благодарение на специалната самозалепваща се задна част, вие можете да го залепите безпроблемно на гладки повърхности, без нужда от допълнителни материали или инструменти. Това ви осигурява удобство и ефективност при инсталирането и ви позволява да се фокусирате върху създаването на вашия проект без да се налага да наемате майстори и да инвестиране допълнително средства.

Самозалепващия панел мистик е подходящ за широк спектър от приложения и събития. Самозалепващия панел "Мистик" е уникална и иновативна добавка към вашия интериор. 

Този самозалепващ панел не само допринася за естетическата привлекателността на вашия интериор, но предлага и редица качества, които подобряват комфорта и функционалността на вашия дом.

С този самозалепващ панел не само ще добавите магическо усещане в интериора, но също така ще се насладите на тиха и спокойна обстановка. Самозалепващия панел "Мистик" е изработен от материал, който осигурява отлична звукоизолация. Този продукт ще ви помогне да намалите нежеланите шумове от външната среда. Така можете да се отпуснете и да се наслаждавате на спокойствие без да се притеснявате от външния шум.

Освен това, самозалепващия панел мистик предлага и отлични топлоизолационни свойства. Изработен от висококачествени материали, този панел помага да се задържи топлината вътре в стаята през студените месеци и да отблъсне горещините през лятото. Това ви позволява да създадете по-комфортна среда, като намалите нуждата от отопление и климатизация. В резултат, можете да спестите енергия и да намалите разходите си за отопление и охлаждане.

Не пропускайте възможността да придадете неповторим стил на вашето жилище със самозалепващия панел мистик. С неговата изключително детайлна изработка и превъзходно качество, панела мистик ще привлече вниманието на всеки, който го види. Независимо дали искате да освежите спалнята си, да добавите уникален акцент в хола или да внесете изтънченост във вашия офис, самозалепващия панел мистик е перфектният избор.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инструкции за монтаж на Самозалепващи Панели ЛУКС с PVC покритие

Нов иновативен продукт, който имитира плочки с издръжливо покритие гланц и с който ще преобразите вашия дом, възможно най-бързо, лесно и качествено.

Без нужда от майстори, допълнителни материали и напрежение.

Подготовка:

 • Почистете повърхността (стената) със суха кърпа, за да няма прах, ако има ронеща се мазилка първо трябва да бъде премахната.Ако основата е не подходяща може да намажете с една ръка латекс, това ще създаде здрава и стабилна основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите.
 • Ако помещението е след ремонт е възможно да има повече прахоляк по стената, (в този случай препоръчваме почистване с влажна кърпа и изчакване стената да бъде напълно суха.).
 • Самозалепващи панели с PVC покритие са предназначени за вътрешна употреба. Не са подходящи за външна употреба и пряка слънчева светлина, ако все пак решите да ги поставите имайте в предвид в такъв случай, че препоръчваме подсилване с допълнително лепило, за да им се наслаждавате дълги години.

Как да пресметнем колко брой самозалепващи тапети са ни нужни?

Първо трябва да изчислим квадратурата. Това става по следния начин, смятаме ширината по (Х) височината на стената, след това смятаме броя на панелите:

Ако избрания от вас модел е 60/30см знаем, че 6 броя покриват 1.08м2.

 • Умножаваме 1.08 Х броя квадрати, които имаме и ще имаме броя панели, които са ни нужни.
 • Нека не забравяме, че винаги трябва да предвидим около 7-10% в аванс, за да не се налага да се плаща повторна доставка на куриери или да се разкарвате излишно.
 • В помещения с повече чупки или повече врати обикновено е нужно да се предвиди повече аванс, ще имате повече фира и ще са нужни около 10% в аванс. В помещения, които са прави няма да имате много фира, обикновено ще са Ви нужни допълнително около 7%.

При нужда винаги може да се свържете с нас, за допълнителни насоки.

Монтаж:

Има 2 начина за поставяне на този тип Самозалепващи панели с PVC покритие.

1. Отлепете малка част от транспортното фолио, фиксирайте паното на стената, наместете го и след това го поставете, като издърпате транспортното фолио изцяло и притиснете добре, за да залепне здраво. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)
2. Може да премахнете изцяло транспортното фолио и след това да поставите панела на стената.

В двата случая панелите се нареждат плътно един до друг. При нужда можете да изрежете с ножица или макетен нож.

Самозалепващи панели с PVC покритие се състои от 3 слоя:

1. PVC покритие, което имитира плочка в предната част на панела.
2. Средния слой се състои от ХPE пяна - (ХPE пяна: разпенен полиетилен, който се изработва от полиетиленова смола.)
3. Третият слой се състои от транспортно фолио. (Което се премахва при поставяне)

Препоръки:

 • Прясно боядисани стени не са подходящи за поставяне на Самозалепващи панели с PVC покритие. Оставете боята да изсъхне поне 1 седмица.
 • Самозалепващи панели с PVC покритие не могат да бъдат залепени, ако е извършено търкане/шлайфане. (в този случай е необходимо да минете 1 ръка латекс за основа).
 • Ако решите да грундирате е възможно да има проблем с поставянето, понеже голяма част от марките грунд не са подходящи. (НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ УПОТРЕБА НА ГРУНД).
 • Съхранение при температура от 10о С - 27о С.
 • При облепване на ъгъл без значение вътрешен или външен, панелите не трябва да се подгъват, а се отрязва и се продължава с ново парче. (Ако подгънете монтажът е не правилен и е възможно отлепяне.)
 • Ако основата не е подходяща или е много прашно в помещението, можете да мините една ръка латекс за най-добра основа. Ако поставите латекс, изчакайте той да изсъхне добре преди поставянето на панелите. (ПРЕПОРЪЧВАМЕ)